HABER

Alper'in, hamile eşinin gözü önünde öldürülme anı kamerada 

Bursa'nın Ä°negöl ilçesinde, geçen yıl 1 kiÅŸinin yaÅŸamını yitirdiÄŸi, 4 kiÅŸinin de yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kavgada yaralanan Ahmet Cin (48) ve yaÅŸamını yitiren oÄŸlu Alper Cin'in (24) tabancayla vurulma anları yer aldı.Â


Olay, 27 AÄŸustos 2019'da, Ä°negöl'e baÄŸlı Sinanbey Mahallesi'nde meydana geldi. Kerem Atılgan (42) ve oÄŸlu Kenan Atılgan (18), daha önce borç olarak verdikleri parayı almak üzere, Ahmet Cin'in araç kiralama iÅŸi yaptığı dükkana gitti. Burada baba- oÄŸul ile Ahmet Cin arasında tartışma baÅŸladı. Tartışma, dükkandaki çalışanlar ve Ahmet Cin'in oÄŸlu Alper Cin'in de dahil olmasıyla silahlı kavgaya dönüÅŸtü. Ahmet Cin ve oÄŸlu Alper Cin ile Kerem Atılgan, oÄŸlu Kenan Atılgan ve çevredeki esnaftan YaÅŸar A., tabancayla vurularak, yaralandı. Ä°hbarla olay yerine gelen saÄŸlık görevlileri, 5 yaralıyı ambulanslarla Ä°negöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 6 aylık hamile eÅŸi Ebru Cin'in gözü önünde vurulan Alper Cin, doktorların tüm müdahalelerine raÄŸmen hayatını kaybetti. DiÄŸer yaralılar ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan Kerem Atılgan ile oÄŸlu Kenan Atılgan ise sevk edildiÄŸi adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 


KAVGA ANININ GÖRÜNTÜLERÄ° ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan kavga anının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Kerem Atılgan ve oÄŸlunun dükkana geldiÄŸi, tartışmanın ardından Atılgan'ın tabancayla ateÅŸ açtığı Ahmet Cin'in yere yığıldığı, oÄŸul Kenan Atılgan'ın ise dükkanın kapısından Alper Cin'e ateÅŸ ettiÄŸi ve oÄŸul Cin'in de yere yığıldığı anlar yer aldı.

GÃœNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler