HABER

Ali İhsan Yavuz: Masada konuşulanların dışarıya saçılması doğru değil

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Yeniden Refah Partisi ile 4 toplantı yapıldığını belirten Yavuz, 'Masada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyoruz. Biz bir şeyi açıklıyorsak doğru açıklarız. Masada Sakarya’nın adının geçtiğini hatırlamıyorum.' dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLE İTTİFAK ÇALIŞMASI

Yeniden Refah Partisi ile 4 toplantı yaptık. Nurettin Taş bey, Doğan Aydal hoca ile oturduk. Bu masada her şeyi konuşalım dedik. Bakış açıları farklı olabilir. Konuşuyor olmak çok önemli. Karşı gurup konuşuyor mu?

Orada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyoruz. Doğan hocam birkaç açıklama yaptı. Aradım ben böyle demedim ki dedim. Ben ne dediğimi biliyorum. Her bilgiyi açıklamak durumunda değiliz. Biz bir şeyi açıklıyorsak doğru açıklarız. Bir problem yok.

1 Şubat’ta oturduk. 5 Şubat’a kadar karşılıklı tekliflerde bulunduk. Bir kısım belediyelerde tekliflerde bulundular. Bizim sadece meclis üyesi ile sınırlı tekliflerde bulunmadık. Yeniden oturup oturmayacağımızın cevabı bende yok.

Masada Sakarya’nın adının geçtiğini hatırlamıyorum. Ben her şeyi not alırım. Karşılıklı müzakere yürüttük. Başta konuştuklarımız var. Ben AK Parti’nin tavrını ortaya koymaya çalıştım.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler