HABER

AK Partili Zengin: Şu anda Türkiye'deki en önemli davalardan biri

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'nın gündeme ilişkin soruları yanıtladı. AK Partili Zengin 6 yaşındaki çocuğa istismar davasıyla ilgili, "Bu konu şu anda Türkiye'deki en önemli davalardan biri" dedi.

İşte AK Partili Zengin'in açıklamalarından satır başları:

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İSTİSMAR

(Kılıçdaroğlu'nun açıklaması) Yaptığımız tüm konuşmalarda bu iğrenç bir şey, istismarı kabul etmek asla mümkün değil, araştırma komisyonu kuralım dedik. Yapmamız gereken neyse onu hemen yapalım dedik. Araştırma Komşsyonu önerisini haftaya Meclis'e sunacağız. Amaç ne olmalı burada. Çocuğun yararı... Bir defa bu konuda iddianameyi okuduktan sonra kızımızın avukatıyla da görüşme yaptım. Önce boşanma gerçekleşiyor. Kızımız koruma altında. 2 yıl önce talepleri reddedilmiş. HSYK bununla ilgili de soruşturma başlattı. Bu dosyayı gazeteciler iddianameden öğrendi. İddianame nedir, mahkeme bu konunun görüşülmesine karar vermiş demektir. 

"BU KONU ŞU ANDA TÜRKİYE'DEKİ EN ÖNEMLİ DAVALARDAN BİRİ"

(Cemaat) Ben bir avukatım, bu işlerin nasıl yürütüldüğünü biliyorum. Bu konu şu anda Türkiye'deki en önemli davalardan bir tanesi. Emine Erdoğan bir tweet attı, önemli bir tweetti. Kimden gelirse gelsin, cemaat de olabilir, her kim olursa olsun hukukun gerektiği yapılmalı. 

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler