HABER

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'u basamak olarak kullanamazsınız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret etti. Kurum, ?Biz İstanbul'a ilgimizi göstereceğiz, mesaimizi göstereceğiz, gençliğimizi göstereceğiz ve çalışkanlığımızla birlikte de bu projeleri yapacak ve sadece İstanbul'a odaklanacağız. Bakın çok önemli; İstanbul basamak olmaz. Gelecek için burayı bir basamak olarak kullanamazsınız" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar'da bulunan İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ)'nı ziyaret etti.

Kurum, İSTOÇ ziyaretinin öncesinde Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde dün Fatih Camii'nde gerçekleşen olayda saldırıya uğrayarak yaralanan İmam Galip Usta'yı da ziyaret ederek, durumu hakkında bilgi aldı. İSTOÇ ziyaretinde, Kurum'a Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de eşlik etti. İSTOÇ Yönetim Binası'nda İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Öner Yüksel'le görüşme gerçekleştiren Murat Kurum, daha sonra basın açıklaması gerçekleştirerek; basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

RAKİBİMİZ İSTANBUL'A KARŞI OLAN İLGİSİZLİK
İmamoğlu'nun Kurum'un adaylığı konusundaki yorumu hakkındaki soruya yanıt veren Kurum, ?Öncelikle kendisine başarılar diliyorum. İstanbul'un sorunları var ve bu seçimde de özne İstanbul olmalı, 16 milyon İstanbul'da yaşayan vatandaşımız olmalı. Biz rakibimizi ifade ettik, rakibimiz İstanbul'a karşı olan ilgisizliktir, ihmalkarlıktır, Mahmutbey'deki trafik çilesini çözmeyen iradedir. Rakibimiz 16 milyon İstanbulluya söz verip de o sözleri gerçekleştirmeyen yönetim anlayışıdır. Rakibimiz herkesi kucaklayacağız deyip de o hizmetleri İstanbul'a kazandırmayanlardır. Dolayısıyla biz sadece İstanbul'a odaklanacağız. İstanbul'un meselelerine odaklanacağız. Bizi İstanbullular polemik içerisinde görmeyecek" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler