Beşiktaş’ın elle tutulur hiçbir tarafı yok

En pozitif ve sabırlı taraftarın dahi memnun olmayacağı bir tablo var.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fernando Santos yönetiminde çıktığı maçlarda ilk yarılarda hemen hemen hiç hücum yapmıyor. Geriye düştüğü maçlarda da gol bulamıyor. Oynanan futbol yavaş, tempo yok. En ilginci de Beşiktaş, pres yapmıyor. Dünya üzerinde pres yapmayan büyük takım var mıdır?

Sadece gol yememek üzerine bir oyun mentalitesi, hücumda renksiz, coşkusuz bir oyun...

ELEŞTiRECEK ÇOK UNSUR VAR

Beşiktaş’ın futboluna dair eleştirilecek çok unsur var. Ancak övgüye yer verecek hemen hemen hiç bir artısı yok. Dün kaybettiği takım Gaziantep, haklı bir galibiyet aldı. Beşiktaş, o kadar kötü ki 2-0 yenildiği Gaziantep, 2024 yılında oynadığı son 11 maçta sadece Istanbulspor’u yenebilmiş.

OYUN YUKARI GiTMiYOR 

Bu kalitesizlik içinde kadroda Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar varsa oynar. Bu oyun anlayışıyla Semih Kılıçsoy ve Ernest Muci gibi genç yeteneklerden de pek verim almak mümkün değil. Beşiktaş, Fernando Santos ile gelişmiyor. Oyun yukarı gitmiyor, anlayış sadece savunma odaklı. En pozitif ve sabırlı Beşiktaşlı’nın dahi asla memnun olmayacağı bir tablo var.

Haberin Devamı

Gaziantep takımı için hayati bir 3 puan oldu. Sumudica’nın savunmacı futbolundan sonra takım üzerindeki ağırlığı atmış, hafiflemiş göründü.

Yazarın Tüm Yazıları