Beşiktaş'ta Fernando Santos taraftardan özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2024 23:42

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Sanstos, Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 29. hafta kapanış maçında Gaziantep FK'ya 2-0 yenilen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Fernando Santos açıklamalar yaptı.

Taraftarlardan özür dileyen Fernando Santos, "Takımın hocası olarak taraftardan özür diliyorum. Kötü bir sonuç aldık. Tempomuz eksikti. Genel olarak kötüydük. Takımın hocası olarak ilk sorumluluk bende. Kötü bir maç oynadık. Galatasaray maçında ilk dakikalarda bir gol yedik ama sonrasında bir tepki verdik. Ama bugün bu yoktu. Öncelikle olan sorumlu her zaman hocadır dediğim gibi. Tekrar konuşacağız. Değişeceğiz, değişmemiz lazım. Maçlar oynadık. İyi olanları daha da geliştirmeye çalışacağız." dedi.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Fernando Santos, “Bugün rakip bizden daha iyi oynadı. Savunmada daha iyilerdi ve fırsatlardan faydalandılar. Bugün biz yeterince iyi değildi. Sorumluluk bana ait. Bu sorumluluğu hoca olarak alıyorum. Rakibimiz bizden iyiydi. Bizim de bazı pozisyonlarımız vardı ama bugün mağlup olduk. İçeride takım olarak daha farklı bir oyun oynamamız gerektiğini konuştuk. Daha iyi oynamamız gerekiyor. Rakibimizin analizini de yapmıştık ama istediğimiz sonucu alamadık. Sorumluluk bende, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Geçen hafta erken gol yedik ama baskı yaptık. Özellikle 1 puan alacak fırsatlar yakalamıştık ama bugün bunları yapamadık. Daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Bugün kopuk ve daha bireysel oynadık. Daha önce maçı kazandığımız ama iyi oynamadığımız maçlar olmuştu ama bugün iyi oynamadık" ifadelerini kullandı.

"BASKI HİSSETMİYORUM"

Haberin Devamı

Takımın son haftalardaki kötü performansı ve bir tasarrufu olup olmayacağı ile ilgili soruya da cevap veren Santos, "Baskı hissetmiyorum. Üzerimde hissettiğim tek baskı Beşiktaş'ı daha iyi bir takım haline getirme baskısı. Bunun dışında bir baskı hissetmiyorum. İyi yapmadığımız şeyleri değiştirmek yapabileceğimiz en iyi şey olacak. Bu konuda da sorumluluğu ben alıyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!