Büyük takım

Yıldızlar topluluğu Adana Demirspor ligin ikinci maçında kendi sahasında taraftarı ile buluştu ve Sivas’ı farklı yenerek şov yaptı.

Haberin Devamı

Sezona deplasmanda Giresun galibiyetiyle başlayan, süper yetenekleri, yıldızlarıyla sonuca gitmesini bildi. Tabi tribün desteğini de arkasına alarak. Ülkemizin en iyi taraftar gruplarından biri olan Mavi Şimşekler maç boyunca hiç susmadı ve müthiş bir tezahüratla takımını destekledi. Mavi Lacivertliler bu sezon daha kompakt, kazanma azmi fazla. Eskisi de takıma yeni katılanlar da daha çok istekli ve kazanmak istiyor.

OYUNUN HÂKİMİ

İlk dakikalardan itibaren oyun üstünlüğünü eline geçiren Mavi Lacivertliler maç sonuna kadar dinamik, istekli hücum opsiyonlarına sahip bir oyun sergiledi. Özellikle Belhanda, Ndiaye, Akintola, Onyekuru ve yılların eskitemediği tecrübeli futbolcu Gökhan İnler, İtalya günlerini hatırlatırcasına mükemmel oynuyor, enerjisini, terini akıtıyor sahaya. Mavi Lacivertliler Sivas karşısında sağlı sollu atak üstüne atak geliştirerek rakibini dağıttı. Belhanda ve Onyekuru iki haftadır oynadıkları güzel oyunu gollerle süsleyerek aynı Demirspor gibi 2’de 2 yaptılar.

Haberin Devamı

NE YAPTIĞINI BİLEN TAKIM

Adana Demirspor iki haftadır ‘Büyük Takım’ görüntüsü veriyor. Sahada ne yaptığını bilen, oyun disiplininden kopmayan, üst üste çektiği şutlarla daima gol arayan bir ekip görüntüsü içerisinde. Mavi Şimşekler, attığı 3 golün dışında bir hayli de kaçırdı. İki haftada 6 gol hiç de küçümsenecek bir olay değil... Montella’nın da dediği gibi kalenin önündeki bitiricilik eksik. Bunun üzerinde çalışarak daha ofansif, daha golcü bir yapıya bürünmeli. Bunu yapacak düzeyde birçok oyuncuya da sahip Mavi Lacivertliler Sivas karşısında gördüğümüz gibi...

VARGAS DA OLSAYDI

İki haftadır oynanan oyun da alınan sonuçlar da camiayı bir hayli mutlu ediyor. Takıma yeni katılan oyuncular kalede Ertaç, Rakitsky, Rodrigues, Ndiayene, Onyekuru çok çabuk uyum sağladılar. Akintola da bir başka bu sezon. Daha verimli oluyor. Ancak bu takımda Vargas’ın eksikliği az da olsa hissediliyor. Vargas orta sahada dinamizmi ile takımı öne taşımasıyla fark yaratıyordu. Süper star Balotelli de Sivas karşısında sahaya indi. Çektiği sert şutlarla belki golü bulamadı ancak yaptığı asistle gol geldi. Oyuna girdiği andan itibaren korku saldı rakibe, kalitesini ortaya koydu. Mavi Şimşekler iki haftadır oynadığı oyunla tecrübeli ve kaliteli yıldızları ile sezon sonunda sürpriz bir konumda olabilir ve bu yolda da emin adımlarla ilerliyor. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. İnanıyorum ki Mavi Şimşekler deplasmanda da olsa Güzel oyununu sürdürecek ve gücünü göstererek puan ya da puanlarla dönecektir.

Yazarın Tüm Yazıları