Ne yaptın 'yavru'm!

TRABZON, Karabük’te sahaya sanki maçı oynamadan kazanmış gibi çıktı.

Haberin Devamı

Konsantrasyon diye birşey yok ve bu hiç umurlarında değil. Karabüksporlu oyuncu, Trabzonspor ceza sahasının yakınlarında taç atıyor, Zeki Yavru ayakkabısını bağlıyor. Yalnızca Zeki mi, diğerleri de seyrediyor. Traore, elini kolunu sallayarak girdiği ceza sahasında golünü atıyor. Yatabare, ismi gibi sanki yatıyor! Waris mi, yoksa ‘virüs’ mü hiç belli değil.
Trabzon’un yediği ikinci gol de evlere şenlik. Ceza sahasına yapılan ortaya Zeki öyle bir vuruyor ki, arkasındaki Traore boş kalsa o şekilde vuramaz. Legia maçında Bosingwa, kanatta nasıl oynanacağını göstermişti. Ancak Vahid Hoca beğenmemiş olacak ki, Bosingwa’ya orta sahada görev vermiş. Trabzonspor’un ilk yarıda ne oynadığı, nasıl bir taktikle oynadığı da hiç belli değil. Yine hüsran
İkinci yarıda Karabük’ün rahat olmasını anlarım. Ama Trabzon’un bu kadar rahat ve umursamaz olmasını anlayamıyorum. İnanın tribündeki Trabzonlu taraftarlar bile Trabzonsporlu futbolculardan daha hareketliydi. Son 15-20 dakikada Trabzon baskı kurmaya çalıştı ama beceremedi. Karabük, galibiyet için sahada ne gerekiyorsa yaptı ve emeğinin karşılığını aldı. Emeğini, terini sahaya akıtamayan ve mücadele bile etmeyen Trabzonspor’a da hüsran kaldı.

Yazarın Tüm Yazıları