GeriSeyahat Ozan Doğulu’nun seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ozan Doğulu’nun seyir defteri

Ozan Doğulu’nun seyir defteri

Müzisyen Ozan Doğulu, bazen iş nedeniyle bazen de ailesiyle tatil yapmak amacıyla sık sık seyahat ediyor. Özellikle yaz mevsiminde gezmeyi seviyor. Yurtiçi ve yurtdışında birçok yer gören Doğulu’nun hayali uzaya gitmek. Favori mekânları şöyle...

OTEL

Covo Dei Saraceni Positano, İtalya

“İtalya’nın bu sevimli, renkli şehrindeki oteli, tüm koyu karşısına alan muhteşem manzarası için tercih ediyorum. Dekorasyonu ve yemekleri de iddialı.” Fiyatı iki kişilik odada 270 Euro’dan başlıyor.
(www.covodeisaraceni.it)

Hotel Baros, Maldivler

“Maldivler’in muhteşem doğasını tecrübe etmek için iyi bir seçenek. Buranın sakinliğini çok seviyorum. SPA’sı da başarılı. Ailece gittiğimiz ve asla unutamayacağımız bir yer.” (www.baros.com)

Hillside Beach Club, Fethiye

“Türkiye’de çocuklarla birlikte en rahat tatili burada yapıyoruz. Lezzetli yemekleri de tercih etmemizin bir başka nedeni.” Otel, sadece
bahar ve yaz aylarında hizmet veriyor. (www.hillsidebeachclub.com)

Ozan Doğulu’nun seyir defteri

RESTORAN

Yauatcha, Londra

“Londra’daki en beğendiğim Uzakdoğu mutfağı restoranı burası.” Michelin yıldızlı restoranda Çin ve Hindistan yemekleri bulabilirsiniz.
(www.yauatcha.com)

Nos Ancetres Les Gaulois, Paris

“Tarihi bir binada, farklı dekorasyonu, taş duvarları, fıçıdan doldurulan şaraplarıyla görülmesi gereken bir atmosfere sahip.” (www.nosancetreslesgaulois.com)

BAR

Tres By Jose Andres , Los Angeles

“Beverly Hills’teki SLS Hotel’in barını, müziği, dekorasyonu, ambiyansı için tercih ediyorum. En beğendiğim barlardan biri.” (slshotels.com)

False