GeriSeyahat Nilüfer Akbal’ın tatil sırları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Nilüfer Akbal’ın tatil sırları

Nilüfer Akbal’ın tatil sırları

Kürtçe, Türkçe, Farsça türküler seslendiren, TV ve radyo sunuculuğu yapan Nilüfer Akbal, fırsat buldukça seyahate çıkıyor. Müzik ve keyif için en sevdiği mekanları sıraladı.

OTELLER

Soho House Berlin
Berlin, Almanya
Berlin’in SPA hizmeti de veren en güzel otellerinden. Sık sık Almanya’ya gidiyorum. Eğer vaktim varsa mutlaka burada kısa molalar veriyorum.
(Oda fiyatı 406 TL. www.sohohouseberlin.de)

Darıdere Tesisleri Dağ Oteli
Kazdağı

Oksijen deposu Kaz Dağları yeterince sahip çıkamadığımız değerli bir hazine. Darıdere yolu zorlu ama gitmeye değer güzelliği, sakinliğiyle herkesin keyif alacağı bir yer. Mutlaka gitmenizi öneriyorum. Teknolojik hiçbir iletişim aracı yok; telefon çekmiyor ve şömineli odalarda TV gibi elektrikli cihazlar bulunmuyor. Zihniniz ve bedeniniz için bu molaya değer.
(Kahvaltı dahil iki kişi 150 TL. www.kazdagi.com.tr)

Natur-Med
Kuşadası, Aydın

Yıllardır her bahar ya da yaz aylarında mutlaka gidiyorum. Yılın yorgunluğunu atmak, yenilenmek için harika bir yer. Tüm yılı zinde geçirmeme yardımcı olan kür uygulamaları sayesinde kendimi iyi hissediyorum. (Konaklamalı kür fiyatı günlük kişi başı 170 TL. www.natur-med.com.tr)


RESTORANLAR
Marina Balık
Kuruçeşme, İstanbul
Kuruçeşme’nin en iyi balık lokantalarından biri. Lezzetli mutfağı ve güzel sunumu ile balık sezonunda sık sık uğradığım yer.
(www.marinabalik.com)

Palavra Balık
Bodrum, Muğla

Bodrum’a gittiğimde mutlaka uğruyorum. Güzel mezelerle insanı mest ediyor.
(www.palavrabalik.com)

Babel Ocakbaşı
Taksim

Ocakbaşı için iyi alternatiflerden biri. Taksim’e yolum düştüğünde bu güzel mekâna uğramayı seviyorum.
(www.babelocakbasi.com)

KAFE/BARLAR

Aperativo
Asmalımescit, İstanbul

Asmalımescit’in seçkin mekânı Aperativo, kaliteli yemekleri ve güzel ortamı ile ideal. İyi bir yemek sonrası güzel müzikler eşliğinde sohbet etmek için Aperativo’ya gitmeyi çok seviyorum.
(www.aperativo.com)

Myway Sahne
Ankara

Ankara’da yeni açılan bu mekânı çok seviyorum. Güzel ortamında çok değerli müzisyenlerin konserlerini dinlemek harika bir duygu. Ankaralılar çok şanslı...
(www.mywaysahne.com)

Cafe de Flore
Paris

Şehrin göbeğinde çok özel bir yer. Öğleden sonraları oturup kahve içmek ve şehri izlemek için harika. Ayrıca mutfağı çok güzel.
(www.cafedeflore.fr)

False