GeriSeyahat Mira'da keyif zamanı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mira'da keyif zamanı

Mira'da keyif zamanı

Ruhunuzu okşayacak müzikler eşliğinde böyle bir akşam geçirmek istiyorsanız Mira sizleri davet ediyor.

Ege Mutfağı konsepti ile ünlü Mira Restaurant, Arnavutköy’de muhteşem Boğaz manzarası ile hizmet veriyor…

BoÄŸaz’da, Köprü’nün ve Kuleli’nin en güzel manzarası eÅŸliÄŸindeÂ"Çilingir Sofrası" keyfini yaÅŸayabileceÄŸiniz Mira; Küçük Kaçamaklar adı altında Ehlikeyf, Çakırkeyf ve Meylemece gibi farklı kısa menüler sunuyor.

Mira'nın çok sevilen Çilingir Sofrasını her cumartesi Yunan - Balkan ve Dünya Folk Müziği ustası Göçmen's grubu ile birlikte tadabilirsiniz.

130 kişilik Boğaz manzarası ile hem iç, hem de bahçe konseptinde olan Mira, doğumgünü, nişan yemeği, lansman gibi özel zamanlarınız için de muhteşem manzarasıyla alternatif bir mekan…Haftasonu cumartesi geceleri Ege, Balkan, Dünya müziği konseptiyle Göçmen’s Grubu ve 80-90’ların unutulmaz hitlerine de yer veren Dj Melih en güzel anlarınıza, eğlenceli cumartesi akşamlarınıza imza atıyor…

Mira, hazırladığı çilingir sofrası ve muhteÅŸem sabah kahvaltısı eÅŸsiz BoÄŸaz manzarasıyla birleÅŸerek damağınızda hoÅŸ tatlar bırakıyor.ÂTamamen doÄŸal ürünlerin kullanıldığı, Mira’nın deniz ürünleri her hafta Bodrum’dan, zeytinler ve sızma zeytinyağı da Ayvalık’tan geliyor... Bu özellik de mezelere saÄŸlıklı, doÄŸal ve ayrıcalıklı bir lezzet katıyor. Deniz Börülcesi, Közde Patlıcan Salatası, Mira’nın spesiyali Sosyete Mantısı, özel olarak hazırlanmış Ahtapot Salatası, Kalamar, Sübye ve finalde de servis edilen Tiramisu dayanılmaz lezzetlerden sadece birkaçı…

Ruhunuzu okşayacak müzikler eşliğinde böyle bir akşam geçirmek istiyorsanız Mira sizleri davet ediyor…Hem leziz yemeklerin hem de müziğin keyfine varmak için Cumartesi günleri Mira'ya uğramayı unutmayın.

Mirada keyif zamanı

False