Şehrin yeni deneyim alanı King House İstanbul

Güncelleme Tarihi:

Şehrin yeni deneyim alanı King House İstanbul
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 09:49

Şehrin yeni deneyim alanı King House İstanbul, 23 Haziran’da Hey! Douglas performansıyla Harbiye’deki Dekk İstanbul’da açılıyor. İki hafta boyunca Ömer Balık, Ece Özel, Taykunku, Taycan, Yiğit Karakaş, Batıkan Abız ve Batıkan Tanrıkulu gibi DJ’leri ağırlayacak King House İstanbul, 7 Temmuz’da Su Sonia konserine ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Şehrin keyifli deneyim alanı King House İstanbul, 23 Haziran’da Hey! Douglas performansıyla Harbiye’deki Dekk İstanbul’da açılıyor. İki hafta boyunca hergün ayrı bir DJ performansına ev sahipliği yapacak King House İstanbul’da Ömer Balık, Ece Özel, Taykunku, Taycan, Yiğit Karakaş, Batıkan Abız ve Batıkan Tanrıkulu kabine girerken, 7 Temmuz’da ise house, jazz, disco, funk, indie ve r&b dahil olmak üzere geniş bir müzik yelpazesine sahip Su Sonia sahnede olacak.
Canlı graffiti performansından Dans Fabrika ile hiphop dans workshop’una pek çok farklı deneyim sunacak King House İstanbul, Mixmag Türkiye ortak küratörlüğünde hazırlanan ve elektronik müzikteki canlı performans trendinin ön planda olacağı bir programa da ev sahipliği yapacak. “Elektronik Müzikte Canlı Performansın Yükselişi” konulu söyleşiyle başlayacak günün programı, yine canlı performans odaklı iki atölye oturumuyla devam edecek. Türkiye Ableton Kullanıcıları Platformu’nun “Push 2 ve Live ile Bütünleşik Pratikler” konulu atölyesini, CLOUD 18’in “Live Setup Kullanımı” başlıklı sunumu izleyecek. Hemen sonrasında program akışı, Türkiye sahnesinin bu alandaki önemli yeteneklerinin özel performanslarıyla hareket kazanacak. Katılımın ücretsiz olduğu King House İstanbul’daki atölyeler kişi sayısı ile sınırlı. Atölye katılımcılarından biri olmak için instagram’da @kingofcheers hesabını takip edebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!