İstanbul’da yaşayan ve üreten Deniz Türkali anlatıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da yaşayan ve üreten Deniz Türkali anlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2023 10:47

Tiyatro eleştirmeni Bahar Çuhadar’ın her ay farklı bir isimle gerçekleştirdiği ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ söyleşi serisinin kasım konuğu oyuncu ve müzisyen Deniz Türkali olacak. “Ben İstanbul’a bayılıyorum” diyen Deniz Türkali söyleşisi, 30 Kasım Perşembe 19.30’da Beyoğlu’ndaki Tünel binası Metrohan’da; katılım ücretsiz...

Haberin Devamı

İBB Kültür’ün ücretsiz etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ başlıklı söyleşi serisinde tiyatro eleştirmeni Bahar Çuhadar her ay farklı bir sanatçıyı konuk ediyor. İzleyiciler karşısında gerçekleşen canlı sohbetin ikincisi, 30 Kasım Perşembe, 19.30’da Beyoğlu’ndaki Tünel binası Metrohan’da olacak.

Deniz Türkali, “Ben İstanbul’a bayılıyorum”
Gazeteci, sinema ve tiyatro oyuncusu, müzisyen, mekân işletmecisi olarak ömrü boyunca üreten, farklı disiplinlerin arasında ‘dans eden’, aynı zamanda sıkı bir insan hakları savunucusu, aktivist ve feminist olan Deniz Türkali, “Ben İstanbul’a bayılıyorum” diye bahsettiği kentle ilişkisini anlatacak. Deniz Türkali son olarak İstanbul Tiyatro Festivali’nin kapanış oyunu olan ‘İstanbul Mon Amour/Beyoğlu’nun parçası olan ‘Ah!’ adlı tek kişilik oyunda sahne aldı.

İstanbul’da yaşayan ve üreten Deniz Türkali anlatıyor

Ev sahibi Bahar Çuhadar bu söyleşi serisinde; üretimlerinde İstanbul’a ses veren, İstanbul’un nefesinden güç ve ilham alarak üreten sanatçılar ve yazarlarla, katılımcılar karşısında sohbet ediyor. Konuklarıyla; ilham aldıkları ve yarattıklarıyla bir parçası oldukları bu kentin, eserlerindeki yerini konuşuyor. Söyleşinin ikinci kısmında konuğun kentle kişisel bağı ve geçmişi üzerine sohbet ediliyor. Son kısımda konuk yine İstanbul temalı eğlenceli kısa anket sorularını yanıtlıyor.

Deniz Türkali’nin konuk olacağı ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ sohbeti, 30 Kasım Perşembe, 19.30’da Metrohan’da (Beyoğlu). Katılım ücretsiz.

BAKMADAN GEÇME!