Christina Aguilera ilk kez Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Christina Aguilera ilk kez Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2023 15:33

Christina Aguilera, ‘Regnum Live in Concert’ kapsamında Türkiye’deki ilk konserini 8 Ağustos'ta Antalya Belek'teki Regnum Carya'da verecek.

Haberin Devamı

'Regnum Live in Concert’ kapsamında birbirinden ünlü dünya starlarına ev sahipliği yapan Regnum Carya, 8 Ağustos’ta Christina Aguilera’yı ağırlayacak. 

Müzik listelerini altüst eden güzel yıldız Christina Aguilera, Türkiye’deki ilk konserini, Belek’te verecek. 7 Grammy Ödülü sahibi Amerikalı şarkıcı Christina Aguilera 8 Ağustos’ta Regnum Carya’nın görkemli sahnesinde muhteşem bir konser vermek için Türkiye’ye gelecek. 

Dört oktavlık ses aralığı ve yüksek notaları sürdürme yeteneği ile tanınan Amerikalı pop star Christina Aguilera, 8 ağustos akşamı, Türkiye’de ilk kez Regnum Carya’nın 2 bin 500 kişi kapasiteli sahnesi Pearl Event Area’da sahne alacak. 

Daha önce Jennifer Lopez, Dua Lipa, Tom Jones, Rita Ora, Jason Derulo, James Arthur ve Anne Marie gibi dünya starlarının verdikleri konserlerle akıllarda yer eden 'Regnum Live in Concert' serisinde bu sene Christina Aguilera, en sevilen şarkılarını seslendirecek.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!