• Hürriyet Twitter
R

İşletmenizi haritaya eklemek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

İşletmenizi, Google Benim İşletmem'e taşıyarak dijital dünyada daha görünür kılabilir ve birçok artı değer kazandırarak rakiplerinin bir adım önüne taşıyabilirsiniz. Peki işletmenizi haritaya eklemek size neler kazandırır? Kolayca bu eklemeyi nasıl yapabilirsiniz? Hepsinin cevabı bu içerikte.

İş yeri adresiniz hem aramalarda hem haritalarda görünür

İş yeriniz dijital dünyada çok daha görünür olur. Google Benim İşletmem'e iş yerinizi ekleyerek hem aramalarda hem de haritalarda daha görünür olabilirsiniz. Böylece tam adresinizi bilmeyen veya size ulaşmak isteyen müşterileriniz ve potansiyel müşterileriniz size kolayca ulaşabilir. 

İletişim bilgilerinize kolayca erişilebilir

Hem halihazırdaki müşterileriniz hem de potansiyel yeni müşterileriniz, haritalar ve aramalar vasıtasıyla sizinle kolayca iletişim kurabilirler. Haritaya kaydettiğiniz konumunuz ve eklediğini telefon numaranız sayesinde dijital dünyada rahatlıkla görünür olup işinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Müşterileriniz memnuniyetlerini kolayca ifade edebilirler

Biliyoruz ki artık dijital dünyadaki yorumlar, işletmeler için oldukça önemli hale geldi. Yeni müşteriler, daha önceki müşterilerin yorumlarına bakarak ürün veya hizmet alıp almama kararları alabiliyorlar. İşletmeler için bu kadar önemli hale gelen kullanıcı yorumlarında da hakkınızdaki memnuniyetler ne kadar fazla yer alırsa yeni müşteri kazanırken daha avantajlı olabilirsiniz.

Kolayca işletmenize ait bir web sitesi edinebilirsiniz

İşletmenizi görünür kılmanın tamamlayıcı ve aslında önemli kısımlarından biri de işletmenize ait bir web sitesi olmasıdır. Halihazırda web siteniz varsa da Google Benim İşletmem'i kullanarak, sitenize ve işletmenize Google Arama ve Haritalar'da açık bir kimlik kazandırabilirsiniz.

Bu ayrıcalığa başvurduğunuz an sahip olabilirsiniz!

Detaylı bilgi için tıklayın.

Google Benim İşletmem'de yer almak için, online bankacılık kanalları üzerinden adres doğrulama adımının anında yapılması ve PIN kodu üretilmesinin sağlanması, Türkiye'de ilk defa Akbank tarafından sunuluyor. Bu ayrıcalığa sahip olmak için sadece Akbank müşterisi olmanız yeterli! Rakiplerinizin bir adım önüne geçerek daha fazla yeni müşteriye ulaşmak için Akbank Direkt'e giriş yaptıktan sonra Başvurularım sekmesinin altında bulunan Google Benim İşletmem'e ücretsiz kaydolabilirsiniz.