• Hürriyet Twitter
R

Hayatınız film olsa anneniz hangi rolde olurdu?

KAYDIR6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723Created with sketchtool.

Sizi dünyaya getiren, besleyip büyüten, bu yaşlara getiren annenizin hayatınızın tam olarak neresinde olduğunu hiç düşündünüz mü? Eğer yakın zamanlarda bu konu hiç aklınıza gelmediyse önce içeriğimizi okumanızı sonra da biraz düşünmenizi istiyoruz.

Bugünkü hayatınızın mimarı

Siz daha dünyaya gelmeden size karşı olan sevgisi annenizi sarıp sarmalar. Sizi en iyi şekilde, en mutlu şekilde dünyaya getirmek için hamilelik döneminde kendine normalden fazla dikkat eder. Onun küçük mucizesi olmanızı iple çeker.

Bütün bakımınızı üstlenen gönüllü kişi

Siz dünyaya geldikten sonra size gözü gibi bakar. Uykusuz geceleri, yorgun gündüzleri sadece mutlu bir bebek olmanız için feda eder. Bakımınız da beslenmeniz de ona emanettir. Hayatınızın geri kalan kısmında izlerini taşıyacağınız duygusal gelişiminizin en kritik dönemlerinde size şefkatle yaklaşan anneniz bu dönemde hayatınızın merkezindedir.

İlk adımlarınızın destekçisi

Sizin büyümenizi gün gün takip eder. Yavaş yavaş hareketlendiğiniz o ilk günden ilk adımlarınızı attığını anlara kadar hep sizin desteklemiştir. Sendeleyip düşecek gibi olduğunuzda onun güven ve güç dolu ellerini üstünüzde hissedersiniz.

Zorlandığınız anlardaki kurtarıcınız

Büyümek biraz da zorlanmak anlamına gelir. Bu zorlukların bir kısmı gözünüze, yalnız aşılması çok zor engeller gibi görünür. O an kurtarıcınız olan, sizin gelişiminize destek veren anneniz gözünüzde nasıl bir dehaydı, hatırlayın.

Cesaret veren arkadaşınız

Hareketli, kıpır kıpır yaşlarınızda en iyi arkadaşlarınızdan biridir. Size bir şeyler öğreten, bir şeyleri yapma yolunda sizi cesaretlendiren kişidir. Her zaman desteğini size şefkatiyle birlikte hissettirir. Sizin mutluluğunuzdan mutlu olur.

Sevincinizi de kederinizi de paylaşan sırdaşınız

Sizi üzgün görmek istemese de hayat bu, her zaman sevinç taşmaz gözlerden. İşte o anlarda size bir damla bile üzüntü bırakmayacak kadar sizi rahatlatıp o üzüntüleri kendi içine alır. Bunu gönüllü olarak yapar. Sevincinizi gördüğünde ise bire bin katarak artırır.

Gözünde her zaman bebek olarak kalacağınız insan

Kaç yaşına gelirseniz gelin, siz onun küçük bebeği olarak kalırsınız. Sizde her zaman o en masum, en küçük, en kusursuz bebek imgesi gözlerinin önünden gitmez. Hayatınız boyunca onun gözünde, minik bebeği olarak kalacaksınız!

Annenizin hayatınızı başrolünde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz!

Bizce annelerimiz hayatımızın her döneminde tam olarak başrolde! Bizi kendimizden çok seven, üstümüze titreyen, günler ve gecelerce bizim daha iyi bir geleceğe sahip olmamız için, daha mutlu olmamız için çalışan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!

Bu Anneler Günü'nde annenize Altınbaş'tan unutulmaz bir hediye vermek için buraya tıklayın!

Advertisement