• Hürriyet Twitter
En az biri hayatımızda yer alan birbirinden mükemmel 9 anne tipi

Onlar hayatımızın içinde, yanında, arkasında, her yerindeler: Anneler. Çevrenize dikkatlice göz gezdirdiğinizde annelerin şefkat ve ilgilerinin kendine özgü olduğunu görürsünüz. Ortak noktaları kadar, öne çıkan farklı özellikleri vardır. Biz de işte bu özelliklere göre sizin için birkaç anne tipini bir araya getirdik.

Doğalcı anne

Doğalcı anneleri illa ki görmüşsünüzdür. Evlatlarının organik yiyecekler yemesi kadar cildine doğal olmayan herhangi bir şeyin değmemesini de isterler. Narin tenine sadece su değdiğinde bir sorun kalmayacağını düşünüyordu. Peki hikaye sizce öyle mi ilerledi? Cevabını videoda bulacaksınız.

Sosyal anne

Herkesin bildiği gibi bebekler, annelerinin hayatını neredeyse kökten değiştirir. Yeni alışkanlıklar ve yeni zaman planlamaları ortaya çıkar. Bebek bir de pişik olursa hem bebek hem de annesi için üzücü ve acılı bir dönemle ortaya çıkar. Sosyalliğinden taviz vermeyen anne bu sorunu sizce nasıl aşmış olabilir? Cevabını videoda bulacaksınız.

Dijital anne

Biliyoruz ki internet öncesi dönemde bebek bakımına dair bilgiler kuşaktan kuşağa aktarılarak gelirdi. Şimdi ise anneler, bebek bakımına dair aradıkları çoğu sorunun cevabı için öncelikle internete başvuruyor. Peki dijitalleşme, annelerin işine nasıl yaradı? Cevabını videoda bulacaksınız.

Uykusuz anne

Mutluluğa mutluluk katan bebekler çok kolay büyümüyor tabi… Uykusuz geceleri, hayatının bir parçası haline gelen anneler aslında bu durumun kader olmadığını sizce nasıl keşfetmiş olabilir? Cevabını videoda bulacaksınız.

Endişeli anne

Her zaman en kötüyü düşünen, bebeği hasta olmasın diye, pişik olmasın diye elinden geleni fazlasıyla yapan o iyi niyetli anneler… Peki bazı anneler endişelerini yok edip içlerini rahatlatan bir yardımcı bulmuş olabilirler mi? Cevabı videoda.

Çalışan anne

Doğum izni bittiğinde tam zamanlı iki işte çalışan anneleri tanırsınız. Hani hem bir işte çalıştığı hem de bebeğini büyütmeye çalışan. Bu arada da bebeğin en sağlıklı ve iyi şekilde büyümesi için çaba harcayan. Peki sizce bu yoğunluk içinde anneler işleri nasıl kolaylaştırıyor? Tüyo videoda!

Acemi anne

İlk başlarda kendinden emin olamayan, bebeğe zarar verebileceğini düşünen o duyarlı anneler… Büyük hatalar yapmaktan korkarken pişiği önemsiz gören annelerin büyük sınavı… Bu sorunu nasıl aştıklarını merak ediyor musun? Cevabı videomuzda.

Aday anne

Çevrenizde görmüşsünüzdür; bebek bekleyen anne adaylarının heyecanı gözlerinden okunur. Bebek dünyaya gelmeden önce yapacakları hazırlık sadece giysi değil bakım malzemesi ve onlara dair bilgileri de içerir. Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine kulak vermek anne adaylarının işini ne kadar kolaylaştırır? Cevabı videoda.

Sezgisel anne

Toplumda yaygın konuşulan konular arasında bir çocuğun nasıl büyütüleceği de vardır. Ne yedirip yedirmemek gerektiğinden altını temizleme yöntemlerine kadar, herkes kendi fikrinin en doğru olduğunu düşünür ve saatlerce annelere anlatır. Sezgisel anne, bu duyduklarına değil kendi hislerine ve zamanla oluşan tecrübelerine göre harekete geçer. Peki sizce ilk pişik tecrübesinde neler yaşadı? Cevabı videoda.

Tüm anneler birbirinden farklı özellikleriyle ön plana çıksa da hepsinin hikayesinde bazı ortak noktalar var. Bunların başında Bepanthol Baby geliyor. Bepanthol Baby, koruyucu içermeyen formülüyle bebeğinizi pişikten korurken, size de güvenli bir bakım sunma rahatlığını ve mutluluğunu yaşatıyor.

Advertisement