Eski güzellik kraliçesinin oÄŸlu ortaya çıktı: Gururdan göÄŸsü kabardı

Güncelleme Tarihi:

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 09, 2023 15:57

Gösteri dünyasının her an göz önünde olan ünlülerinin çoğunun çocuklarını tanıyorsunuz değil mi? Doğdukları andan itibaren hatta daha doğmadan milyonlarca kişinin merak dolu bakışlarını üzerlerinde topluyorlar. Dünyaya geldikten sonra da kelimenin tam anlamıyla kameralar karşısında büyüyorlar.

Haberin Devamı

Ama bu söylediğimiz hepsi için geçerli değil elbette. Bazı ünlüler çocuklarının yüzünü bile kimseye göstermiyor.

Söz gelimi ünlü model Gigi Hadid gibi... Zayn Malik ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Khai'nin yüzünü kimselere göstermedi Hadid. Söylediğine göre de çocuk büyüyüp bu konuda kendisi karar verene kadar da kimse Khai'nin yüzünü göremeyecek.

Bir de ünlü ebeveynlerin çocuğu olmalarına rağmen kendi arzularıyla gözlerden uzak yaşayanlar hatta bambaşka meslekler seçenler var. Efsane müzisyen Bruce Springsteen'ın itfaiyeci oğlu Sam Springsteen gibi.
Â

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

İşte böyle annesi de babası da ünlü olduğu halde çok fazla insanın tanımadığı bir çocuk, daha doğrusu genç adam mutlu bir günde kameralar karşısına çıktı. Hatta o gün ona tıpkı kendisi gibi fazla göz önünde yaşamayan kardeşi de eşlik etti.

Haberin Devamı

Ama o gün iki kardeş için de çok özeldi. Çünkü yıllarını müzik dünyasına veren babalarının gurur günüydü. Elbette böyle bir anda onu yalnız bırakmadılar. Tabii ki o törende de en az babaları kadar ilgi çekti iki kardeş.

Bu fotoğraftaki genç adamın babası, dünyanın bol ödüllü ve çok kazanan müzisyenlerinden biri. Annesi de bir zamanların güzellik kraliçesi. Yani ikisi de magazin dünyasının yakından tanıdığı isimler.

Annesini daha dar bir çevre tanısa da dünyada babasını tanımayan en azından adını duymayan yok. Ama bu kadar da değil. Eski üvey annesi dünyasının en ünlü şarkıcı ve oyuncularından biri. Şimdiki üvey annesi de bir güzellik kraliçesi.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

Olayı fazla karmaşık hale getirmeden bu genç adamın kim olduğunu söyleyelim. Bu genç adam ünlü şarkıcı Marc Anthony ile eski eşlerinden Kainat Güzeli unvanlı Dayanara Torres'in büyük oğlu Christian Muniz. Yeri gelmişken Marc Anthony'nin gerçek adının da Marco Antonio Muniz olduğunu buraya not düşelim.

Haberin Devamı

Yılların şarkıcısı Marc Anthony, 7 Eylül'de hayatının en önemli günlerinden birini yaşadı. Grammy Ödüllü şarkıcının artık Los Angeles'ın ünlü Şöhretler Kaldırımı'nda  bir yıldızı var.

İşte o gün düzenlenen törende onu eski evliliğinden dünyaya gelen oğulları Christian ile Ryan da yalnız bırakmadı. Marc Anthony'nin mutluluğuna, bu yılın ilk ayında evlendiği Nadia Ferreira da ortak oldu.

Törenin yıldızı Marc Anthony kadar büyük oğlu Christian ve kardeşi de ilgi çekti. Çünkü ünlü müzisyenin iki oğlu hayatlarını kameralar karşısında yaşamıyorlar.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

Bu arada törende Marc Anthony'ye bir de sürpriz vardı. Yakın arkadaşı David Beckham'ı da törene davet etmişti müzisyen.

Haberin Devamı

Ama Beckham dakikalar kala bir mesaj atarak törene yetişemeyeceğini belirtti. Tabiii ki bu şakaydı. Tam tören başlamadan önce arkadaşı Marc'ın karşısına çıkıp onu şaşırttı.

Şöhretler Kaldırımı'nda artık adının yazılı olduğu bir yıldızı bulunan Marc Anthony teşekkür konuşmasının ardından ayakta alkışlandı. Ünlü şarkıcı konuşmasında "Aileme bakıyorum... Arkadaşlarıma, sevdiklerime.. İşte bunlar beni şekillendiren insanlar. Beni ben yapan insanlar" dedi.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

Genç eşi Nadia Ferreira da Marc Antony'yi mutlu gününde yalnız bırakmadı. 

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

KAÄ°NAT GÃœZELÄ°YLE EVLENDÄ°
Yeri gelmişken Marc Anthony'nin gönül defterinin sayfalarını da bir karıştıralım. Çünkü en çok Jennifer Lopez ile yaptığı evlilikle bilinse de onun hayatına giren kadınlar ve yaptığı evlilikler de çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Üstelik ünlü şarkıcının eski eşlerinin çok çarpıcı bir özelliği var. Eş ya da sevgililerinden çoğu güzellik kraliçe unvanı taşıyor.

Önce kendisini mutlu gününde yalnız bırakmayan iki oğlu Christian ve Ryan'ın  annesi eski Kainat Güzeli Dayanara Torres ile başlayalım.

Ama ona gelmeden hatırlatalım ki Marc Anthony, çocuk sahibi olduğu ilk ilişkisini, gösteri dünyasından çok uzak bir kadınla, bir polis memuru olan Porto Rikolu Debbie Rosado ile yaşadı. Çiftin bu ilişkiden Debbie adında bir kızı oldu.

1993 yılında, Anthony kızı Arianna'nın doğumuyla ve hemen ardından annesiyle ayrılmakla uğraşırken Dayanara Torres adlı bir genç kadın önce Porto Riko Güzeli unvanını aldı ardından da Kainat Güzeli seçildi.

Haberin Devamı

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

Dayanara Torres, Marc Anthony'nin güzellik kraliçesi unvanı taşıyan ilk eşiydi. Sonra devamı da geldi. 

Birkaç yıl sonra da Marc Anthony ile yolları kesişti. Yaşadıkları romantik ilişki 2000 yılında bir nikahla taçlandı. Ama bu bir Las Vegas nikahıydı. Yani henüz resmi olarak evlenmemişlerdi.

2001 yılında oğulları Christian dünyaya geldi. Bunun üzerine uzun tartışmaların ardından Marc Anthony ile Dayanara Torres, 2002 ylında Porto Riko'da gerçek bir nikahla evlendi.

2004 yılında da ikinci çocukları Ryan doğdu. Ama iki çocuk onları bir arada tutmaya yetmedi. Anthony ve Torres yollarını ayırdılar. Marc Anthony çok geçmeden yeni bir aşka yelken açtı.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

O YENİ AŞK YILLAR ÖNCE GÖRÜP ETKİLENDİĞİ JENNIFER LOPEZ OLDU
O yeni aşkı Jennifer Lopez'den başkası değildi. Yani her ne kadar bir güzellik kraliçesi olmasa da Hollywood'un en parlak yıldızlarından biri.

Aslında JLo ile Anthony'nin tanışıklığı 1990'lı yıllara kadar uzanıyor. Her ikisinin de kariyerlerinin ilk dönemlerine yani. Söylenenlere bakılırsa da daha o zamanlarda birbirlerinden etkilendiler. Ama hayatlarında başkaları olduğu için romantik bir iletişim kurulmadı aralarında.

Fakat sonra 2004 yılının mart ayında nişanlandıklarını duyurdular. Kısa süre sonra haziran ayında da evlendiler. Lopez ile Anthony'nin biri kız diğeri erkek ikizleri Max ve Emme 2008 yılında dünyaya gözlerini açtı.

Birliktelikleri sırasında büyük ilgi çeken Jennifer Lopez ve Marc Anthony'nin evliliği de sanılandan daha kısa sürdü. Çiftin boşanması resmi olarak 2014 yılında tamamlandı. Çift, kavgasız gürültüsüz dostça yollarını ayırdı.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

BOÅžANMA TAMAMLANDI ANTHONY TEKRAR EVLENDÄ°
Anthony, Lopez'den ayrıldıktan sonra da yalnız kalmadı. Kısa süre içinde Shannon de Lima ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Aslında başlarda bunu gizleseler de 'paparazzi dikkati' gerçekleri ortaya çıkardı. Önce bir ayrılık süreci yaşadılar ama sonra tekrar bir araya gelip soluğu nikah dairesinde aldılar.

Anthony, Jennifer Lopez ile evliliğinin resmen sona erdiği 2014 yılında artık Shannon de Lima'nın kocasıydı.

Bu arada hemen hatırlatalım ki Shannon de Lima, ülkesi Venezuela'da ünlü bir model, TV ve sosyal medya yüzüydü. Her ne kadar herhangi birini kazanmış olmasa da birçok güzellik yarışmasının podyumunda yürümüştü.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

ÜNLÜ İŞ İNSANININ KIZIYLA FLÖR ETTİ: Bu ayrılığın ardından Marc Anthony, bir değişiklik yaptı ve tacı olmayan bir güzelle flört etti. Aslına bakılırsa o da dünyanın tanıdığı bir isimdi: Chloe Green. Yani dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Sir Philip Green'in kızı. Anthony, her ne kadar o sırada Chloe'nin ailesi tarafından kabul görse ve birlikte tatillere gitseler de ilişkileri sadece bir yıl kadar sürdü.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

DOMİNİKLİ MODELE GÖNLÜNÜ KAPTIRDI: Green'den ayrıldıktan sonra Marc Anthony, bu kez Dominikli model Mariana Downing ile bir romantik ilişki yaşadı. Miami'de tanışan ikili haklarında ortaya atılan söylentileri bir gala gecesinde kırmızı halıya birlikte çıkarak doğruladı. Ama bu ilişki uzun ömürlü olmadı.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

ONUN İÇİN ŞARKI BİLE YAZDI: Anthony, ardından İtalyan model Raffaelle Modugno ile tanıştı ve kelimenin tam anlamıyla ayakları yerden kesildi. Her ikisi de bu ilişkiyi çok fazla göz önünde yaşamamayı tercih etti. Ama Marc Anthony, Hasta Ayer adlı şarkısını bu güzel kadına adadı.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

KISA BİR İLİŞKİ DAHA: Bunun ardından Anthony, bir başka kısa süreli ilişkiye yelken açtı. Model Jessica Lynne ile 2019 yılında kendisine onur ödülü verilen Latin Amerikan Müzik Ödülleri'ne katıldı. Ama bu da uzun sürmedi.

Eski güzellik kraliçesinin oğlu ortaya çıktı: Gururdan göğsü kabardı

31 YAŞ GENÇ EŞİ DE GÜZELLİK KRALİÇESİ
Sonunda Marc Anthony, bir başka güzellik kraliçesi yani Nadia Ferreira ile hayatını birleştirdi. Anthony'den tam 31 yaş genç olan Ferreira, eski eşlerinin çoğu gibi bir güzellik kraliçesi.

Genç kadın 2021 yılında İsrail'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Paraguay'ı temsil etmiş ve ikinci olmuştu.

Önceleri ilişkilerini çok göz önüne çıkarmayan çift, önceki yıl Latin Grammy gecesine birlikte katıldı ve kırmızı halıda kameraların karşısına geçti.

Marc Anthony'nin Nadia Ferreira ile nişanlandığı haberi, eski eşi Jennifer Lopez'in Ben Affleck ile evlilik yolunda ilk adımı attığı açıklanan dönemde geldi.

Daha onlar bu konuda açıklama yapmadan önce zaten söylentiler ortada dolanıyordu. Sonunda bir sosyal medya paylaşımı aracılığıyla gerçeği açıkladılar. Nihayetinde de bu yılın başında gösterişli bir törenle evlendiler. Kısa süre sonra da bir bebekleri dünyaya geldi. 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!