3D modelleme sertifika programı başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

3D modelleme sertifika programı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 12:00

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin sertifika programları başladı. Aralarında geleceğin gözde iş kolları arasında yer alan 3D modelleme ve 3D baskı da yer alıyor.

Haberin Devamı

Endüstriyel tasarımcılar, mimarlar, iç mimarlar, sahne tasarımcıları, makine mühendisleri, mekatronik mühendisleri, takı tasarımcıları, moda tasarımcıları, görsel iletişim tasarımcıları gibi 3B modeller üretebilen tüm katılımcılara açık olacak programda, StudioX ve Zaxe işbirliği ile 3D Modelleme ve 3D Baskı Sertifika Programı – 3BMB, katılımcıların; 3D modelleme, 3B tarama ve 3B baskı teknolojileri hakkında uygulamalı bir deneyim edinmesi amaçlanıyor.

 Ayrıca mühendisler, genetik ve bio mühendisleri, sinema ve televizyon sektoründe çalışanlar, reklamcılar, işletmeciler, ekonomistler, öğretmenler, öğretim görevlileri, IT uzmanları, Ar-Ge uzmanları, diş laboratuvarı çalışanları ve klinik protez üreticileri, oyuncak tasarımcıları, makerlar, maker space uzmanları, yeni iş kurmak isteyenler, yenilikçi teknolojiye meraklı olanlar, 3B modelleme ve 3B baskı teknolojilerinin dolaylı yoldan etkileyeceği tüm branş sahiplerine açık.

Haberin Devamı

Tarih: 25 Şubat 2017 – 1 Nisan 2017

Süre: Cumartesi günleri 10:00 – 17:00 saatleri arasında. Program toplam 5 hafta ve günde 6 saat olarak uygulanacaktır. 

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü

Ücret: 1,250.00  KDV dahil

Kayıt

bilgi-egitim@bilgi.edu.tr

(212) 311 7171

BAKMADAN GEÇME!