GeriSeyahat İletişim teknolojisinin gövde gösterisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
İletişim teknolojisinin gövde gösterisi

İletişim teknolojisinin gövde gösterisi

Volvo Okyanus Yarışı, 5 Kasım’da İspanya’dan başlıyor. Yarışa kendi ekibi ile katılan Ericsson ve teknolojisi sayesinde yarış, 7 gün 24 saat boyunca izlenebilecek. Yarışlarla ilgilenen, gelişmeleri merak eden herkes, yarış ekibinin yaşadıklarına tanık olacak, mobil ve İnternet teknolojisini kullanmak suretiyle bizzat onlara katılabilecek.

Ericsson Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bert Nordberg, Ericsson’un böyle bir yarışa katılma sebebini şöyle açıkladı: “Bu yarışta hız, karmaşık teknolojiler, çetin rekabet ve zorlu koşullar var. Bu durum, dünya çapında telekomünikasyon sektörünün karmaşıklığının aynası gibi. Fakat bu yarış, teknolojiye rağmen öncelikle ve özellikle insanlar arasında. Hepimizin bir parçası olduğumuz insanlar arasındaki bir yarış. Ekibimizin ruhu, Ericsson’un şirket değerleri olan “profesyonellik”, “saygı” ve “sabır”, yani başarılı bir okyanus yarışı ekibinin özündeki üç özelliğe dayanıyor”.

 

Ericsson yarış ekibinin yatı, İngiltere – Lymington’daki dünyaca ünlü Green Marine tersanesinde Jason Carrington’un gözetimi altında inşa edildi. Yatın inşa planı, dünyanın önde gelen yarış ve gezi teknesi tasarımcısı olan Farr Yacht Design’in ürettiği özel bir tasarıma dayanıyor. Tasarım, en ileri güvenlik ve performans teknolojilerinin kullanıldığı bir teknoloji harikası.

 

Ekip, filodaki en hızlı VO80’ı yaratmak amacıyla Ericsson Yarış Ekibinin geniş kapsamlı deneyimini daha da arttırmak için Farr Yacht Design’ın tasarım ekibiyle ve Gren Marine’in inşaat ekibiyle yakın bir işbirliği içerisine girdi.

 

Ericsson yatının kaptanı ve seyir subayı ise, İngiliz yatçılar Neal McDonald ve Steve Hayles oldular. Ericsson Yarış Ekibi, tasarım ve geliştirme ortağı olarak Semcon tarafından desteklendi. Atlant Ocean Racing ise ekip ve proje yönetimini yürüttü.

 

Ericsson’un Volvo Okyanus Yarışı’na katılımı ile ilgili en güncel bilgileri alabilmek için www.ericssonracingteam.com sayfasını, yarış ile ilgili bilgi için ise www.volvooceanrace.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

False