Son yıllarda gastronomiyi daha çok konuşuyoruz. Bunda başarılı mekanların, iyi şeflerin büyük katkısı var. Aslında Anadolu, lezzetleriyle öne çıkan bir coğrafyadır. Ama biz bunu anlatmakta, tanıtmakta geç kaldık. Yerelliğin öne çıktığı bir döneme giriyoruz. Gastronomide de durum böyle...
#1Corendon’un kurucu ortağı Atilay Uslu, Avrupalı turisti artık herşey dahil tatil paketlerinin çekmediğini belirterek, "Türkiye artık markalaşmalı. Sadece sınırsız yemek, deniz, kum, güneş Avrupalı turiste yetmiyor. Avrupalı turistler bundan bıktı. Golf, briç gibi aktiviteler bekliyor. Tatilde yemeğini yerken kendisine hizmet edilmesini istiyor."
Hollanda’nın Onur Air’e koyduğu yasak kararına Almanya’nın ardından İsviçre ve Fransa da ‘özür dileyerek’ uyacağını açıkladı. Onur Air Yönetim Kurulu Başkanı Cankut Bagana, yarın Hollanda’da bakanlık düzeyinde yapılacak görüşmelerde sorunun çözülmesini beklediklerini söyledi.