Zeynep Uludağ ile lezbiyen ilişkim yok

Güncelleme Tarihi:

Zeynep Uludağ ile lezbiyen ilişkim yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

Şarkıcı Güllü, kendisini döverek hastanelik eden kocası Gürol Gülter'in ‘‘Zeynep Uludağ ile aralarında lezbiyen ilişki vardı’’ iddiasını ‘‘iğrenç bir yalan’’ olarak niteledi. Güllü, ‘‘İki çocuğumun babası benim için bunları nasıl söyler. Anlayamıyorum. Bu suçlamaların hesabını mahkemede soracağım’’ dedi.

Kocası Gürol Gülter tarafından dövülerek hastanelik edilen şarkıcı Güllü, Doğan Hastanesi'nde geçirdiği iki günün ardından evine taburcu oldu. Güllü, kocasının iddiasının aksine, Zeynep Uludağ'ın yakın bir arkadaşı olduğunu, her programına başladığı zaman kendisini izlemeye geldiğini belirtti. Evinde görüştüğümüz Güllü, bu konuda şunları söyledi:

‘‘Her insan hata yapabilir. Cezasını da çeker. Zeynep gerçekten iyi bir arkadaş. Onun da zamanında bir hata yaptığını biliyorum. Cezasını da çekti. Ama bu bizim aramızdaki dostluğu etkilemez. Benim her gazino programıma gelmiştir. Onur vermiştir. Ben iki çocuk annesi bir kadınım. Her insanın ağzından çıkanı kulakları duymalıdır. Daha düne kadar Zeynep Uludağ ve diğer arkadaşlarımızla görüştüğümüzde Gürol, aynı insanlara ‘bacım' diyerek sarılıyordu. Şimdi böyle bir suçlamada bulunuyor. Ayıptır, günahtır. Hastaneden taburcu oldum. Evimde yeniden sağlığıma kavuşayım. Bu suçlamaların hesaplarını adalet önünde soracağım. Boşanma davası da açıyorum. Bu güne kadar ne işi ne gücü oldu. İki evimi, bir arabamı sattırdı, beni yedi bitirdi. İnsan minicik kızının kolundaki bileziği alır mı? Artık kendi yaşamıma yeni bir düzen vermek istiyorum.’’

Bu arada Gürol Gülter, Organize Suçlar Şubesi’nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Gülter, Güllü için terk ettiği üç çocuğunun annesi eski eşi Nilüfer Özgiray'ın yanına sığındı. Güllü ile Gürol Gülter, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na da giderek ifadelerini yeniden verdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!