Üfürükçüden medet ummuş

Güncelleme Tarihi:

Üfürükçüden medet ummuş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2023 07:00

Seçil Erzan’ın telefonuna “Diba” diye kaydettiği ve zaman zaman kendisinden dua etmesini istediği kişinin Adana’da yaşayan 66 yaşındaki Selma Göksal olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Göksal çevresinde duacı olarak tanınıyordu. Seçil Erzan’la İstanbul’daki bir cenaze sırasında tanıştılar. Erzan 2023 yılının başlarında topladığı paraları geri ödeyememeye başlayınca Selma Göksal’a mesaj atarak kendisine dua etmesini istedi ve 60 bin TL göndereceğini söyledi.

SIKILDIĞINDA DUA İSTERDİ

Selma Göksal’a Seçil Erzan’la da iletişim kurduğu telefonu üzerinden ulaştık. Şunları söyledi: “Benim tanımadığım bir insan. Bana sıkıntıdayken, sıkıldığı zaman ‘Dua eder misin teyze’ derdi. ‘Tamam kızım dua ederim’ derdim o kadar. Görüştüğüm de yok. Benim kulağım az duyuyor. Kimse bana bir şey sormasın. Beni bu konu ilgilendirmiyor.”

İŞTE O KONUŞMA

Seçil Erzan’ın cep telefonu kayıtlarına ilişkin hazırlanan 59 sayfalık bilirkişi raporunda, tutuklanmasından 3 ay önce Selma Göksal’a gönderdiği mesajlarda dolandırıcılık olayından banka yetkililerinin haberdar olduğunu söylediği ortaya çıktı. Seçil Erzan ile telefonuna Diba diye kaydettiği Selma Göksal arasındaki konuşmalar şöyle:

Haberin Devamı

BEKLEDİĞİM ŞEY GELDİ

11 Ocak 2023, saat 21.46

(Seçil Erzan o gün futbolcu Emre Çolak’ın 3 milyon 250 bin dolarını kardeşi Emrah Çolak’tan teslim almıştır ve üfürükçüye mesaj atar.)

Seçil: “Abla”

Selma Göksal: “Canım. Ne oldu niye bozuksun?”

Seçil: “Bugün bin şükür. Beklediğim şey geldi. Ama yetmiyor biraz daha gelmesi gerekiyor abla. Bir de işte üstlerime bilgi vermem gereken bir konu vardı, vermedim. Fark ettiler onlara sormadan iş yaptığımı. Olayı büyütürlerse çok kötü olur, her şey patlar. İnsanlıktan çıktım artık.”

Selma Göksal: “Sence büyütürler mi?”

Seçil: “Bilmiyorum.”

Selma Göksal: “Tamam canım, ben bu akşam ona da okuyayım. Ben elimden geleni yapacağım sen merak etme. İnşallah bunu da atlatacağız.”

Seçil: “Olmaz bir şey di mi abla?”

Selma Göksal: “Benim canım acımıyorsa olmaz inşallah kızım. İnşallah dualarda buluşuruz.”

Seçil: “Allah razı olsun ablacım. Yarın sana 60 bin TL göndereceğim. Yardım et bana abla iyice karışmasın ortalık.”

BÜTÜN GECE OKUDUK

12 Ocak 2023 saat 12.02...

Selma Göksal: “Kızım üstlerinden sorun var mı bana yaz. Bütün gece okundu, bugün de Kuran’da adını zikrederek dua ettik.”

Haberin Devamı

Seçil: “Ablam dua et.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!