Uçuruma düşen özel güvenlikçi öldü

Güncelleme Tarihi:

Uçuruma düşen özel güvenlikçi öldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2010 12:52

DENİZLİ'de, yürüyüşe çıktığı Çamlık Dağı'nda, yaklaşık 25 metre yükseklikten uçuruma düşen özel güvenlik görevlisi 37 yaşındaki Ramazan Akyürek yaşamını yitirdi.

Pamukkale'de özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ramazan Akyürek, dün saat 17.00 sıralarında, doğa yürüyüşü yapmak üzere amcası 72 yaşındaki İbrahim Akyürek ve oğlu 5 yaşındaki Mustafa ile Çamlık Dağı'na gitti. Amcası ve oğlu patikadan yürürken, Ramazan Akyürek kayalık alandan zirveye tırmanmaya başladı. Üç saatlik bir tırmanışın ardından bir ara dengesini kaybeden Ramazan Akyürek, yaklaşık 25 metre yükseklikten uçuruma düştü. Kayalıklara çarpan Akyürek, olay yerinde öldü.

Yeğeninin düştüğünü gören İbrahim Akyürek, polisi arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis, İl Afet ve Kurtarma Müdürlüğü ile Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri geldi. Kurtarma ekipleri, havanın kararması nedeniyle yaklaşık 1 saatte Akyürek'in cesedinin bulunduğu yere ulaşabildi. Kurtarma ekipleri evli bir çocuk babası doğa tutkunu Akyürek'in cesedini güçlükle yola taşıyarak, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na gönderdi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!