Teknosa çalışma saatleri 2024 - Teknosa mağazaları saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Teknosa çalışma saatleri 2024 - Teknosa mağazaları saat kaçta açılıyor ve kapanıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2024 00:05

Teknosa çalışma saatleri, Türkiye'nin hemen her ilinde faaliyet gösteren bu teknoloji mağazalarını ziyaret etmek isteyen pek çok vatandaşın araştırdığı konu oluyor. Peki, Teknosa saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? İşte, 2024 Teknosa açılış ve kapanış saatleri hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Teknosa ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu çalışma saatleri bulunuyor. Bu içeriğimizden çalışma günleri, açılış ve kapanış saatleri ve  öğle arası başlangıç/bitiş saatlerini de öğrenebilirsiniz.İşte detaylar…

TEKNOSA SAAT KAÇTA AÇILIYOR VE KAPANIYOR?

Teknosa, teknoloji ürünlerini “en uygun fiyat” ve “en iyi hizmet kalitesi” ile tüketicilere sunmayı amaçlayan bir teknoloji perakende zinciridir. Teknosa, kuruluşundan itibaren büyümeye; yaygınlığı, hizmet kalitesi ve ürün çeşitliliği sayesinde Türkiye’nin öncü teknoloji perakende şirketi olmaya devam etmektedir.

Teknosa çalışma saatleri 2024 - Teknosa mağazaları saat kaçta açılıyor ve kapanıyor

Teknosa 2000 yılında Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Türkiye'nin her yerine online mağazasıyla da hizmet vermektedir. TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmaktadır. Mayıs 2012'de halka arz edilerek Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştır. Teknosa Planet 2007'de Türkiye'nin en büyük Teknosa mağazası olarak açılmıştır. Mağaza normal bir Teknosa'da olan tüm ürünler dahil olmak üzere çok yüksek miktarda ürün sayısı ile satışa sunulmuştur. Teknosa Planet konsepti sadece Profilo Alışveriş Merkezi'nde açılmış olup 2009 yılında ilgili mağaza kapanarak Planet konsepti son bulmuştur.

Haberin Devamı

Teknosa çalışma saatleri 2024 - Teknosa mağazaları saat kaçta açılıyor ve kapanıyor

Teknosa açılış-kapanış saati hafta içi her gün sabah saat 09.00- 22.00 saatleri arasında devam etmektedir.

TEKNOSA ÇAŞIŞMA SAATLERİ 2024

Hafta içi: 09:00- 22:00

Hafta sonu: Kapalı

Teknosa merkez binası Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sk, No:7/3F 1-18 Nida Kule Ataşehir Güney, 34746 Ataşehir/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Teknosa merkez şubesine 216 468 36 36 numaralı telefon aracılığıyla veya 216 478 53 47 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!