SÜRPRİZ NİKAHIN FOTOĞRAFLARI

Güncelleme Tarihi:

SÜRPRİZ NİKAHIN FOTOĞRAFLARI
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2013 11:12

Dünyayı gezdiren Özlem Tunca, sürpriz bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

Kanaltürk ekranlarında, her pazar bizlere dünyayı gezdiren Özlem Tunca ve programın yönetmeni Yasin Esirgenç, sürpriz bir düğünle evlendiler. “Dominik Cumhuriyeti'nde muhteşem bir düğün töreni yaptık. Yani anlayacağınız gezginlerin evliliği de gezerek oluyor” diyen sunucumuz, evlilik heyecanını Hürriyet Aile ile paylaştı.

Programınızın yönetmeni Yasin Esirgenç’le Dominik Cumhuriyeti’nde rüya gibi bir düğünle evlendiniz. Düğüne geçmeden önce bu aşk nasıl başladı acaba onu öğrenebilir miyiz?
Gerçekten de aynı masal tadında bir düğün gerçekleştirdik. Hala bakmaya doyamıyoruz resimlere. Darısı tüm bekarların başına. Ama biz gezginlerin düğünü de gezerek oluyor. Sabit kalamadığımız için gezerken aradan çıktı düğün işi de.
Yasin Bey ile biz çok eskilerden tanışıyoruz. 6 yıllık hikayemiz var. Kendisi ile Ankara'da bir çekimde tanışmıştık. Önce dikkatimi çekmemişti ama sonra sohbet ettikçe, birbirimizi tanıdıkça arkadaşlığımız aşka dönüştü. Ankara'da başladı aşkımız. Ve hala aynı aşk daha da üstüne eklenerek devam ediyor.

Haberin Devamı

OKYANUSTA SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Evlenme teklifini nasıl aldınız?
Evlenme teklifi çok ilginç bir ortamda gerçekleşmişti. Malezya'da okyanusta dalış yapıyorduk. Su altını keşfederken bir anda parmağıma yüzük takmıştı. Sonra sudan çıkıp evlenme teklif etmişti. Çok ilginç yanları var yönetmenimizin. Hayal gücü kuvvetli olduğu için sürprizleri de ilginç oluyor. Şanslıyım gerçekten (gülüyor).

Dominik’te evlenme fikri kimden çıktı peki?
Aslında biz çekim için gitmiştik Dominik Cumhuriyeti'ne. Çekimlerimiz sırasında plajlarda bu şekilde evlenenleri bol bol görmüştük. Çok meşhur bu tarz plaj düğünleri orada. Hatta “Ne güzel, ne unutulmaz anı oluyordur burada evlenenler için” diye konuşuyorduk aramızda. Yasin Bey de çok beğenmiş, aklına koymuş böyle bir düğünü. Türkiye'ye dönmeden önce de sürpriz yaptı bana.

RÖPORTAJIN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!