Sağlık Bakanlığı’nın gündem yakalama telaşı

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanlığı’nın gündem yakalama telaşı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2008 00:00

Sağlık Bakanlığı, "Yoğun çalışan personelimiz gündemden uzak kalmasın" diyerek İnternet sitesinde yeni bir uygulama başlattı.

"Haftanın Panoraması" başlığıyla bir hafta boyunca dünya ve Türkiye gündemini meşgul eden siyasi ve sosyal konuları, vizyona giren filmleri, haftanın en çok satan kitaplarını, gazete tirajlarını, magazin gündeminde kimin zirveye oturduğunu ve hangi takımın basında en çok konuşulduğunu sitesinde yayınlayan Bakanlık, dizi filmler konusunda İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (İSMMMO) yaptığı ayrıntılı bir araştırmaya da yer verdi. Sağlık Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Harun Çelik, Türkiye ve dünya gündemini, vizyona giren filmleri, yeni çıkan kitapları, önemli röportajları haftalık olarak birim amirlerine sunduklarını belirterek şöyle devam etti:

"Birim amirlerimiz çok yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Bu tempo nedeniyle gündemden, haberlerden uzaklaşmalarını istemedik. Onlara haftalık bir bilgi notu hazırladık. Sonra bu bilgi notunun aslında çok yararlı olduğunu düşünerek, yine aynı tempoyla çalışan sağlık personelinin okuması için siteye koyduk. Her hafta Türkiye ve dünya gündeminin yanısıra bir araştırmaya da yer veriyoruz. Bu hafta diziler ele alındı. Böylece çalışanlarımız bu yoğun tempoda az da olsa nefes alabilirler diye düşündük."

İnternet sitesinde şu tür bilgiler yer alıyor

Türkiye’de en çok kazanan dizi oyuncusu Necati Şaşmaz’ın Kurtlar Vadisi’nde ’Polat Alemdar’ rolü için bölüm başına 75 bin YTL aldığı belirtiliyor. Orta kademe oyuncular 5-10 bin YTL kazanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!