Manisa’daki korkunç kazada can kaybı sayısı 4'e yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2024 12:11

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin, sabun yüklü tıra arkadan çarptığı ve aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan 3 yaşındaki Ardes Aras Çekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında İzmir-Ankara kara yolu Mersinli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Salihli'den Kula yönüne giden Nadi Çekin (68) yönetimindeki 45 AFN 092 plakalı hafif ticari araç, aynı yöne giden Mustafa A. (25) yönetimindeki 63 M 3704 plakalı sabun yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada, ticari aracın sürücüsü Nadi Çekin ile yanındaki eşi Halime Çekin, yeğeni Hamide Yıldız Çekin hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 3 yaşındaki Arden Aras Çekin ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan küçük Arden Aras, buradan da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi.

Tedavisi süren Arden Aras Çekin, bu sabah doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. TIR şoförü Mustafa A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Mustafa A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Manisa’daki korkunç kazada can kaybı sayısı 4e yükseldi

Kazada hayatını kaybeden Nadi ve Halime Çekin çiftinin öğlende, Hamide Yıldız Çekin ve oğlu Arden Aras Çekin'in ise ikindide Saruhanlı ilçesine bağlı Kayışlar Mahalle Mezarlığı'na toprağa verileceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!