Lalin ne demek? İşte Sinem Kobal’ın kızının ismi Lalin'in anlamı

Güncelleme Tarihi:

Lalin ne demek İşte Sinem Kobal’ın kızının ismi Lalinin anlamı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2020 15:32

Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal çiftinin kızları Lalin dünyaya geldi. Kızları Lalin'in doğduğu hastanede bir katı komple kapatan çift sadece doktor ve hemşirelerin girişine izin veriyor. Doğum haberleri ardından Lalin isminin anlamı da bir kez daha gündem oldu. Özellikle bebek bekleyen anne-baba adayları, Lalin isminin ne anlama geldiğini merak ediyor. Peki, Lalin ne demek? İşte Lalin isminin anlamları...

Haberin Devamı

Lalin isminin anlamı Sinem Kobal'ın doğum haberiyle bir kez daha araştırma konusu oldu. Ünlü isimlerin bebeklerine verdikleri isimler, ebeveyn olacak birçok kişiye de ilham oluyor. Son olarak Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal çiftinin kızlarının ismi dikkat çekti. Çift 21 Ekim’de dünyaya gelen kızlarına Lalin ismini koydu. Peki, Lalin isminin anlamı nedir? Lalin ne demek?

Türkçe, Arapça ve Farsça kökenli bir isim olan Lalin ismi, son yıllarda özellikle kız bebeklere veriliyor. Lalin isminin anlamı eski dilde kırmızı renkli olan anlamına gelmektedir. Yakut kırmızısı anlamını da taşımaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!