KPSS Ön Lisans sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? KPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

KPSS Ön Lisans sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak KPSS tercihleri ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2018 19:08

ÖSYM tarafından Türkiye genelinde birçok merkezde 4 Kasım'da uygulanan ve ön lisans programlarından mezun vatandaşların katılım sağladığı KPSS için gözler sonuç açıklama haberinde. Alacakları puana göre devlet kadrolarında tercihlerini gerçekleştirecek olan on binlerce vatandaş, ÖSYM'den gelecek sonuç açıklamasına odaklanmış durumda. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

KPSS Ön Lisans sonuçları için beklenen tarih yaklaşıyor. Memurluğa ilk adımı atabilme amacıyla ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınava dahil olan binlerce kişi, KPSS Ön Lisans sonuçları için yapılacak olan açıklamaya odaklandı. Peki, KPSS Ön Lisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, binlerce kişinin merakla araştırdığı tarih hakkında ÖSYM tarafından verilen tarih detayları

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

4 Kasım tarihinde yurt genelinde gerçekleştirilen KPSS Ön Lisans sınavının ardından gözler sonuç aşamasına çevrildi. ÖSYM, KPSS Ön Lisans sonuçlarını 29 Kasım Perşembe günü adayların erişimine açacak.

KPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

KPSS 2018/2 tercih tarihleri, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Yayımlanan bilgilere göre Devlet Persone Başkanlığı Bazı Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme başlığıyla gerçekleştirilen duyuruya göre süreç, 11 Aralık tarihinde başlayacak ve 20 Aralık tarihinde sona erecek.

Haberin Devamı

Kılavuz bilgileri de bu tarihlerde erişime açılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!