Kadın gözüyle hayattan kareler

Güncelleme Tarihi:

Kadın gözüyle hayattan kareler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2007 12:58

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve jüri üyeleri tarafından sergilenmeye değer bulunan 59 eser, 16 Ekim'de Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından günümüz Türkiyesinin farklı coğrafyalarında yaşayan, görülmeyeni gören, duyulmayanı duyan, hissedilmeyeni hisseden her kesimden kadınların ruhunu, emeğini, ışığını yansıtmak amacıyla İFSAK danışmanlığında “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışması düzenlendi.

Yarışmada, Hacer Karanlık, Van Gölü civarındaki Kıyıdüzü köyünde çektiği ve “Emeğe Başlayış” adını verdiği eseri ile birinci seçilirken, ikinciliği Gölyazı'da çektiği “Turuncu Temizlik” isimli eseriyle Eren Özkapıcı, üçüncülük ödülünü ise Nebihe Göl, “Trende Yolculuk” adlı eseri ile aldı.

Türk kadınının hayata bakış açısını yansıtan fotoğrafların yer aldığı sergi, 16 Ekim salı günü Tepe Nautilus'ta açılacak. Sergi, 27 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!