İstanbul'taki esrarengiz ceset araştırılıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbultaki esrarengiz ceset araştırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2014 15:21

Pendik'te ormanlık alanda bir kadına ait olduğu öne sürülen parçalanmış cesedin cinsiyetinin belirlenemediği, adli tıp kurumunda kemikleri üzerinde yapılacak incelemeden sonra netlik kazanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Pendik, Velibaba Mahallesi'ndeki ağaçlık alanda dün ceset parçaları gören vatandaşlar polisi aradı. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. İncelemede ağaçların arasında parçalara ayrılmış bir ceset bulundu. Cesedin bacak, kafa ve kolları bulunurken, ekipler kayıp uzuvları bulmak için arama çalışması yaptı. Bölgenin ağaçlık ve yabani otlarla kaplı olmasından dolayı belediye ekiplerinden de yardım istendi. Belediyeden gelen görevliler uzun otları biçerek polis ekiplerine arama çalışmasında yardımcı oldu.

Bulunan ceset parçaları incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis yetkilileri, cesedin parçalanmış olması nedeniyle cinsiyetinin belirlenmesinin mümkün olmadığını, adli tıpta kemik yapısından yapılacak incelemeyle cinsiyetinin belirleneceğini belirttiler. Polis, cesedin bulunduğu alanda kimliğine yönelik de bir bulguya ulaşılamadığı, cesedin çürüme durumuna göre bir aydan fazla süre önce hayatını kaybetmiş olabileceği belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!