IKEA çalışma saatleri 2024: IKEA saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? IKEA hafta sonu açık mı?

Güncelleme Tarihi:

IKEA çalışma saatleri 2024: IKEA saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor IKEA hafta sonu açık mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2024 23:12

IKEA şubeleri açılış ve kapanış saati, mağazayı ziyaret edecek vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Mobilya perakende zinciri IKEA günün belli saatlerinde müşterilerine hizmet sunuyor. Peki, IKEA saat kaçta açılıyor/kapanıyor? IKEA saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? IKEA hafta sonu açık mı? İşte İzmir, Bursa, Ankara'da da şubeleri bulunan IKEA 2024 çalışma saatleri...

Haberin Devamı

IKEA ile ilgili en çok merak edilen konular arasında hafta içi/hafta sonu mesai saatleri bulunuyor. Bu içeriğimizden çalışma günleri ve IKEA açılış kapanış saatleri hakkında bilgi alabileceğiniz gibi, öğle arası başlangıç/bitiş saatlerini de öğrenebilirsiniz. İşte detaylar…

IKEA Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

IKEA çalışma saatleri haftanın 7 günü sabah 10.00 'da açılıyor ve 22.00'a kadar hizmet vermeye devam ediyor.

IKEA Öğle Arası Saat Kaçta?

IKEA öğle arası vermemektedir.

IKEA Hafta Sonu Açık Mı?

IKEA, hafta içi olduğu gibi hafta sonu da hizmet vermektedir. 

IKEA Bayramlarda Açık Mı?

IKEA, 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda da çalışmaktadır.

IKEA, İsveç kökenli uluslararası bir mobilya mağazasıdır. 2005'te 20'den fazla mağazası hizmete açıldı. Aralık 2016 itibarıyla 48 ülkede 392 mağazası bulunmaktadır. Bu mağazalar, çoğu Avrupa'da olmak üzere, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Asya ve Avustralya'da vardır. İsrail ve diğer Orta Doğu ülkelerinde de mağazası bulunan ender zincirlerden biridir.

Haberin Devamı

IKEA çalışma saatleri 2024: IKEA saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor IKEA hafta sonu açık mı

IKEA, üreticiler ile OEM anlaşmaları yaparak kendi mağazaları için üretim yaptırır. Bununla beraber ürünler demonte olarak satıldığı için hacimsel olarak az yer kaplarlar. Bu sayede ürünlerin nakliye, stoklama ve üretim maliyetleri minimumda tutulur. IKEA sattığı ürünlerin kalite-fiyat oranı sayesinde bugün dünyanın en yaygın mobilya mağaza zincirine sahiptir. Her IKEA mağazasının içinde bir restoran ve çıkış kafesi bulunmaktadır. Restoran kısmında İsveç mutfağında tüketilen yemekler ağırlıklı olup pek çok farklı menü yer almaktadır.

IKEA çalışma saatleri 2024: IKEA saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor IKEA hafta sonu açık mı

IKEA merkez Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi, No: 62, Ümraniye, İstanbul adresinde bulunmaktadır. IKEA merkez şubesine 0216 528 05 55 numaralı telefon aracılığıyla veya 0216 528 05 07 faks numarasıyla erişebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!