Ece Ronay’ın güzellik merkezi kurşunlandı

Güncelleme Tarihi:

Ece Ronay’ın güzellik merkezi kurşunlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2023 07:00

Mehmet Ali Erbil’e yönelttiği taciz suçlamasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın Kocaeli Gebze’deki güzellik merkezinin ardından Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki dükkânı da kurşunlandı. Ece Ronay’ın eski eşinin galerisi de kurşunlanmıştı.

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın adı son 3 gün içerisinde 3 farklı kurşunlama olayına karıştı. İlk olarak eski eşinin galerisi geçen cuma gecesi kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. Cumartesi günü bu kez hedefte Ece Ronay’ın kendi adıyla işlettiği Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki güzellik merkezi vardı. Sabaha karşı gelen saldırganlar işyerine ateş ettikten sonra kaçtı. İşyerinin camları kırıldı. Ece Ronay’ın Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki işyerinin de kurşunlandığı ortaya çıktı. Pazartesi sabahı güzellik merkezini açan çalışanlar işyerinin camında kurşun izlerini fark etti. Polis ekipleri işyerine 3 kurşun isabet ettiğini belirledi. Saldırganların bulunabilmesi için bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Ece Ronay Gebze’deki saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Mehmet Bilir’in (eski eşi) benimle uğraşmak için sürekli ve sürekli katıldığı yayınların ucu sonunda tahmin ettiğim gibi bana dokundu.

Haberin Devamı

‘KİMSE İLE DENK DEĞİLİM’

Benim 2 tane şubem var, gündemdeki hiç kimse ile denk değilim, bu olayları gerçekleştirenleri tanımıyorum. Geçen günlerde eski eşimin yayınlara bağlanıp beni tahrik etmesi sonucunda tamamen kendimi savunma amaçlı yaptığım bir paylaşımda eski eşimin şu an hepimizin üzerinde olan denetimlerden mallarını kaçırdığını, araçlarının A. Motors isimli galeride bulunduğunu söyledim. Ama bu, asla hedef göstermek amaçlı değil. Eski eşimin hakkımdaki asılsız iddialarına karşı bir savunma yapmak amaçlı söyledim.”

BAKMADAN GEÇME!