Derya'yı barışma teklifini kabul etmediği için öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Deryayı barışma teklifini kabul etmediği için öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2021 17:34

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Semih Sayın'ın (40) bir süre önce ayrıldığı kadın arkadaşı Derya Gül'ü (35) tabancayla vurarak öldürüp intihar ettiği olaya ilişkin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Sayın'ın, Derya Gül’ü barışma teklifini kabul etmediği için öldürdüğü belirlendi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Karaçulha Mahallesi'nde meydana geldi. 2 çocuk annesi Derya Sayın ile bir süre önce ayrıldığı kadın arkadaşı Derya Gül arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Semih Sayın, evin bahçesinde tabancayla Gül'e ateş etti. Derya Gül kanlar içerisinde yere yığılırken, evden çıkıp 50 metre ilerideki otomobiline binen Sayın, tabancayı başına dayayıp tetiği çekti.

Silah sesleri üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Derya Gül'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Semih Sayın da kaldırıldığı Fethiye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Derya Gül'ün cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Derya Gül'ün cenazesi memleketi Kayseri'de, Semih Sayın'ın cenazesi ise Kahramanmaraş'ta toprağa verilecek.

Haberin Devamı

Bu arada, Semih Sayın'ın kendisinden ayrılan Derya Gül'ü barışmak için sürekli rahatsız ettiği, tekliflerine olumsuz yanıt alınca da öldürdüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!