Cinayet nedeni Ayrılık

Güncelleme Tarihi:

Cinayet nedeni Ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2013 00:00

Kadına şiddet bu kez Kuşadası’nda can aldı. Eşinden boşandıktan sonra lahmacun ustalığı yaparak kızlarıyla yeni bir hayat kuran Şengül Yarar, psikolojik sorunları nedeniyle ayrıldığı işadamı sevgilisi tarafından kurşunlandı.

Haberin Devamı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir restoranda lahmacun ustası olarak çalışan Şengül Yarar (44), uzun süre önce eşinden boşandı ve yetişkin 2 kızıyla hayatını sürdürmeye başladı. Yarar, bir süre önce Söke’de tarlaları, akaryakıt istasyonu bulunan, pamuk ticareti yapan Murat A. ile sevgili oldu. Fakat Murat A.’nın psikolojik sorunları nedeniyle 2 ay önce ayrıldı.

Ayrılığı bir türlü kabullenemeyen Murat A., önceki gece Yarar’ın çalıştığı alışveriş merkezi yakınında beklemeye başladı. Saat 22.30 sıralarında işten çıkan Yarar, kendisini almaya gelen kızı ile arkadaşının bulunduğu otomobile bindi. Murat A. da tam bu sırada zorla otomobile bindi ve Yarar’ın göğsüne 1 el ateş etti. Can havliyle otomobilden inen Yarar, kaçmak istedi. Ancak, Murat A. 2 el daha ateş etti. Kadın ölürken, Murat A. kaçtı.

Haberin Devamı

EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORDU

LAHMACUN ustası Şengül Yarar, bir süre önce Sökeli işadamı Murat A. ile gönül ilişkisi kurdu. Psikolojik sorunları olan Murat A.’nın tedavi sürecinde yanında olup destek veren Yarar, düzelme göremeyince 2 ay önce ayrıldı. Fakat kurtulamadı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!