Boşanma kararını alır almaz katliam yapmış

Güncelleme Tarihi:

Boşanma kararını alır almaz katliam yapmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2023 07:00

Emekli uzman çavuş Nevzat Acar, eski eşi Züleyha ile oğlu Oğuz Can’ı tabancayla öldürüp kızı Nur Seda’yı da ağır yaralamıştı. Nevzat Acar’ın olaydan 3 gün önce boşanmayla sonuçlanan dava kararının eline ulaşmasıyla saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KOCAELİ Gölcük’te 23 Ekim’de, emekli uzman çavuş Nevzat Acar (53), eski eşi Züleyha Acar (47) ile çocukları Nur Seda (22) ve Oğuz Can Acar'ı (26) tabanca ile vurup aynı silahla yaşamına son vermişti. Silahlı saldırıda Züleyha Acar ile Oğuz Can Acar hayatını kaybetmiş, nişan hazırlığı yapan Nur Seda Acar (22) ise hastaneye kaldırılmıştı. Genç kızın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Nevzat Acar’ın eşine 12, oğluna 9, kızına da 3 el ateş ettiği belirlendi.

SOYADINI DEĞİŞTİRECEK VAKTİ BİLE OLMADI

Boşanmak istemeyen Nevzat Acar’ın ailesini tehdit ettiği, olaydan 3 gün önce boşanma ile sonuçlanan dava kararının eline ulaşması ile saldırıyı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Kuzeni Züleyha Acar’ın boşandığını ancak soyadını bile değiştiremeden öldürüldüğünü belirten Burak Çelikkanat (47), “Boşanma sonuçlanınca adam pusu kuruyor. Gölcük'te onları takip etmiş. En sonunda ablam çocukları ile eve girerken kapının önünde kıstırıyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!