Bir çete daha ‘Kafes’te

Güncelleme Tarihi:

Bir çete daha ‘Kafes’te
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2023 07:00

Adana merkezli 6 ilde düzenlenen ‘Kafes’ operasyonuyla “Bayğaralar” organize suç örgütü çökertildi. Bakan Yerlikaya,”Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 6 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen “Kafes” operasyonu kapsamında “Bayğaralar” organize suç örgütünün çökertildiğini ve 55 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyonla ilgili şu bilgileri verdi:

6 İLDE 55 KİŞİ YAKALANDI

“Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Başkanlığı koordinesinde, Adana Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’nce Adana merkezli 6 ilde eşzamanlı düzenlenen ‘Kafes’ operasyonunda, 55 şüpheli yakalanarak liderliğini Ramazan Bayğara’nın yaptığı ‘Bayğaralar’ organize suç örgütü çökertildi. Eşzamanlı baskınlarda 3 piyade tüfeği, 2 hafif makineli tüfek, 29 tabanca ve 7 av tüfeği ele geçirildi.

7 CİNAYET 13 YARALAMA

Haberin Devamı

Şüphelilerin 7 cinayet, 13 silahla yarama suçlarını işlediği, ayrıca alacak verecek konularında sözde mahkeme kurduğu ve maddi menfaat sağladığı, korkutma ve haraç alma amaçlı çok sayıda işyerini kurşunladığı, işinsanlarına ve bunlara ait işyerlerine zorla el koyduğu, uyuşturucu madde ticareti ve dolandırıcılık faaliyetlerinde bulundukları gerekçeleriyle haklarına adli işlem başlatıldı. Bir kez daha belirtmek isterim ki suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!