Bilgisayarları giydiren marka Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Bilgisayarları giydiren marka Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2005 00:00

1996 yılından beri Türkiye’de bazı ürünleriyle varolan Logitech, açtığı yeni ofisle Türkiye’deki yatırımlarını ve varlığını güçlendiriyor. İsviçre merkeze bağlı olarak çalışacak olan Logitech Türkiye ofisinde Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar ve Perakende Kanal Sorumlusu Murat Yıldırım yönetici olarak görev yapacak.

Otuz ülkede 8.000’den fazla çalışanı olan Logitech’in Türkiye ofisinin açılışı nedeniyle gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Logitech Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar, Türkiye’deki pazarın kendilerine müthiş imkanlar sunduğunu belirterek şunları söyledi: "Logitech olarak, uzun süredir kanal ortakları, e-ticaret siteleri ve perakendecilerle iyi ilişkilerimiz zaten devam ediyordu. Bu ilişkileri daha çok geliştirmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz fare, klavye, PC hoparlör, web kamerası ve oyun kategorilerindeki konumumuzu güçlendirmek". Uyar, Logitech’in yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünleri sayesinde önümüzdeki dönemde Türkiye’de sağlıklı bir büyüme beklentisi içinde olduklarının da altını çizdi.

Logitech Akdeniz&Afrika Bölgesi Genel Müdürü Heinz Ettinger ise, açılan yeni ofis sayesinde İsviçre’deki merkezden sağlanacak olan Logitech satış ve pazarlama desteğinin öneminden bahsetti. Bu sayede Türkiye’deki tüketiciler az iki yıl garanti süresine sahip Logitech kablosuz lazer fare, kablosuz klavye, oyun konsolları ve PC hoparlörlerine dünyayla eş zamanlı olarak sahip olabilecekler.

Klavye, fare, hoparlör, kulaklık, web kamera, PC ve oyun konsolu kontrol cihazları alanında sunduğu geniş ürün yelpazesiyle 100’den fazla ülkede satılan Logitech ürünleri, yenilikçi teknolojileri, şık tasarımları ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!