Bilgisayar destekli İngilizce

Güncelleme Tarihi:

Bilgisayar destekli İngilizce
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 1997 00:00

Haberin Devamı

Sekiz yıllık eğitimle birlikte önemi artan yabancı dil öğrenme seçeneklerine bir yenisi daha eklendi, Q Steps. 4-11 yaş arasındaki çocukları hedef alan bilgisayar destekli sistem, interaktif bir öğrenimin yolunu açıyor. Hollanda hükümeti, Hollandalı çocukların Flemenkçe'yi bu yöntemle öğrenmeleri için 20 milyon dolar harcamış. Q Steps ile İngilizce öğretimini uygulayan okullar, Antalya Akdeniz koleji, Antalya Ceren Anaokulu, Dedeman Anaokulu, Denizli elit Koleji, AR-EL Koleji, İstanbul Doğuş Okullar Grubu, ve Özel Yüzyıl Işıl Okulları.

İçeriğindeki Türkçe desteği sayesinde, küçükler sıkıştıkları anda hiçbir yardımcıya gereksinim duymadan, İngilizce'yi eğlenerek, oynayarak, kitaplarındaki bilmeceleri çözerek, boyayarak öğreniyorlar.

İki ayrı CD'den oluşan programda, Q Steps 1'de dört ayrı eğitim istasyonu bulunuyor. Bu bölümde sayılar, aile, bireyler, hayvanlar, renkler ve giysiler öğretiliyor. Q Steps 2'de ise insan vücudu, okul ve okul araç gereçleri, yiyecek ve içeceklerimiz ile bir takım edat ve zamirler kolayca öğretiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!