Avcılarda cinnetle gelen 4 ölüm

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda cinnetle gelen 4 ölüm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2010 00:11

Avcılar'da, Mustafa Şenkaloğlu (56) yıllar önce kocası öldüğü için himayesine alarak imam nikahı kıydığı halasının kızı Meryem Oktay ile Oktay'ın kızı Leyla Kasa (30), damadı Razaman Kasa (34) ve torunu Furkan Kasa'yı tabancayla öldürdü. Olaydan sonra taksiye binerek kaçan Şenkaloğlu yakalandı.

Haberin Devamı

SERİ KATİL GİBİ ÖLDÜRDÜ / FOTOGALERİ

Olay, Tahtakale Mahallesi'nde meydana geldi. Antalya'da taksicilik yapan eşi 14 yıl önce oğlu tarafından yanlışlıkla vurulan Meryem Oktay, dayısının oğlu olan Mustafa Şenkaloğlu'nun seni himayeme alayım teklifini kabul ederek İstanbul'a yerleşti. Bir başka kadınla resmi nikahı devam eden Mustafa Şenkaloğlu, Meryem Oktay'a imam nikahı kıydı. Tahtakale'de bir ev kiralayan çiftin arası iki yıl önce bilinmeyen bir nedenle bozuldu.

İki yıl boyunca bir dargın bir barışık yaşayan çift bir süre önce tekrar görüşmemeye başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre birkaç gündür mahalleye gelerek Meryem Oktay'ın kızı, damadı ve torunuyla oturduğu binayı gözetleyen Mustafa Şenkaloğlu, bugün Tahtakale Camii önünde karşılaştığı Meryem Oktay'ın damadı Ramazan Kasa'yla tartışmaya başladı. Şenkaloğlu, yanında bulunan tabancayla Ramazan Kasa(34) ile oğlu Furkan Kasa (5)'yı vurdu.

Haberin Devamı

Daha sonra Yoluç Caddesi'ndeki Meryem Oktay'ın evine giden Şenkaloğlu, burada da Oktay ile kızı Leyla Kasa'yı tabancayla vurarak öldürdü. Emekli dolmuş şoförü olduğu bildirilen Mustafa Şenkaloğlu, olayın ardından yaya olarak kaçtı. Öldürülen aile fertlerinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu"na kaldırıldı.

"PİŞMANIM PİŞMAN"

Cinayetin ardından kaçan Katil zanlısı Mustafa Şenkaloğlu yakalandı. Şenkaloğlu Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ndeki ilk sorgusunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Emniyete getirilen Şenkaloğlu "gazatecilerin cinayeti neden işlediniz sorusuna" "pişmanım pişman" yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!