Asla Vazgeçmem 52.bölüm fragmanında şoke eden gelişme!

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 52.bölüm fragmanında şoke eden gelişme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 10:39

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 52.bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Asla Vazgeçmem heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Asla Vazgeçmem 52.bölümde Yiğit ve Nur'un arasını açmak için Fikret neler planlıyor? Yağmur'un kardeşi geri dönünce ortalık karışıyor. Asla Vazgeçmem 52.bölüm fragmanı..

Sevilen dizi Asla Vazgeçmem Perşembe akşamı bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Asla Vazgeçmem 52.bölümde Yağmur'un kardeşi geri dönünce ortalık karışıyor. Yiğit ve Nur'un arasını Fikret açıyor. Fikret'in planları ne? Asla Vazgeçmem 52.bölüm heyecan dolu fragmanı ve bölüm detayları haberimizde. 

Haberin Devamı


ASLA VAZGEÇMEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit ve Nur kaza sonrası büyük bir hasret ile kavuşurken, bu sahneyi gören Mert babasının hala Nur ile birlikte olduğunu anlayacak ve buna büyük bir tepki verecektir. Yiğit oğluyla arasını düzeltmek için onunla açıkça konuşarak tüm gerçeği anlatacak ancak her zamanki gibi oğlunu kullanan İclal’in Mert’i doldurması yüzünden bunda başarılı olamayacaktır.

ASLA VAZGEÇMEM 52.BÖLÜM FRAGMANI 1

 

ASLA VAZGEÇMEM 52.BÖLÜM FRAGMANI 2

ASLA VAZGEÇMEM KONUSU

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık. Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak..

Haberin Devamı

ASLA VAZGEÇMEM OYUNCULARI

Tolgahan Sayışman: Yiğit
Amine Gülşe: Nur
Şafak Pekdemir: İclal
Ayşegül Günay: Aygül
Tugay Mercan: Cahit
Yonca Cevher: Nazan
Hülya Gülşen: Irmak
Ümit Yesin: Tayyar
Tuğçe Kumral: Elmas
Gözde Mutluer: Yağmur
Taner Rumeli: Fatih

ASLA VAZGEÇMEM KÜNYESİ 

Yapımcı: Gold Film
Yönetmen: Aysun Akyüz
Senaryo: Sırma Yanık - Melis Civelek

BAKMADAN GEÇME!