Asker ruhum onlar şeytan

Güncelleme Tarihi:

Asker ruhum onlar şeytan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2016 22:22

PKK’lı teröristlerin Sur’dan çıkışına izin vermediği aile, jandarma operasyonuyla kurtarıldı. Bir askerin yıkıntılar arasında sırtında taşıdığı kadın, “Asker benim ruhumdur teröristler ise şeytan. Bu, hal midir? Yıllardır elde çamaşır yıkadım, yeni makine almıştım” dedi.

Haberin Devamı

Asker ruhum onlar şeytan

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur’da yaşayan ve terör örgütü PKK tarafından evlerini terk etmeleri engellenen 3 kişilik aile, jandarma ekiplerinin operasyonuyla ilçeden çıkarıldı.

Asker ruhum onlar şeytan

Operasyonların başladığı günden bu yana Hasırlı Mahallesi Leylek Sokak’taki evlerinden ayrılmak isteyen fakat teröristlerce engellenen 3 kişilik aile, güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonla kurtarıldı. Jandarma, tahliye işlemi sırasında yaşlı kadını, yıkıntılar içinde sırtında taşıdı. Asker, daha sonra kurtardığı yaşlı kadını elini öperek uğurladı. Terör örgütü PKK’ya tepki gösteren kadın, şunları söyledi:

Haberin Devamı

Asker ruhum onlar şeytan

Asker benim ruhumdur, teröristler ise şeytandır. Allah onları yok etsin. Allah hakkımızı bırakmasın. Bu, hal midir? Yıllardır elbiselerimi elde yıkardım, daha yeni çamaşır makinesi almıştım. Allah sizi eksik etmesin, onları yok etsin. Evim size emanet. Onları ezin. Onları ezdiğinizi gördüğümde sizi öpeceğim.”
Güvenli bölgeye götürülen aile bireyleri, ambulansla hastaneye ulaştırılarak sağlık kontrolünden geçirildi ve ihtiyaçları karşılandı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!