Arınç: 'Bir defa toprak kaybetmedik'

Güncelleme Tarihi:

Arınç: Bir defa toprak kaybetmedik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 14:46

BURSA'da konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Süleyman Şah operasyonunun hükümetin kararlılığı ve TSK'ya verilen görevin başarılı sonuçlandığı için sevinçli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Arınç, "Olay hepimizi gururlandıracak bir olaydır. Başarı ile tamamlanmıştır ama ne var ki sorumsuz, sadece muhalefet yaptığı zanneden birileri toprak kaybettiğimiz söyleyebilirler. Bizde bunları doğrusu düşündük. Türkiye'deki muhalefetin kalitesi az çok belli olduğu için böyle bir operasyondan sonra acaba ne söylerler? İç politikada ne yaparlar diye de endişe etmiştik. Çok şükür operasyonun her anı Türkiye Devleti'nin izzetini, azametini, varlığını, egemenliğini ortaya koyacak biçimde yapılmıştır. Bir defa toprak kaybetmedik" dedi.

Arınç: Bir defa toprak kaybetmedik
TÜRKİYE PAZAR SABAHINA BU HABERLE UYANDI

Merkez Yıldırım İlçe Belediyesi'nin araç filo teslimi ve 3 bin amatör sporcuya malzeme dağıtım törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, tören öncesi Süleyman Şah Operasyonu ile ilgili değerlendirmede bulundu. Operasyonla ilgili bir gelişmenin yaşanacağını daha önce bildiğini anlatan Arınç, "Çünkü takriben her hafta yaptığımız güvenlik toplantısında Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun geçici olarak nakledilmesi konusu gündemimizdeydi. Hükümetimizin kararlılığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne verilen görev başarıyla sonuçlanmıştır. Bundan dolayı sevinçliyim" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!