AKP’yi Haliç’te 3 kez değil 40 kez yıkayacağım

Güncelleme Tarihi:

AKP’yi Haliç’te 3 kez değil 40 kez yıkayacağım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2014 01:50

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin iflas ettiğini belirterek “Nasıl olsa gideceksin. Bari iyi hatırlan. Giderken Türkiye’yi batırma. Başbakanlık’tan ayrıl. Nereyi gözüne kestiriyorsan kaç oraya git. Ama Allah nasip ederse iktidar olursak, nereye gidersen git seni Türkiye’ye getirmez, senden hesap sormaz, Yüce Divan’da gereğini yapmazsak MHP olarak namerdiz dedi.

Haberin Devamı

İstanbul’daki 3’üncü gün programına Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’ni ziyaret ederek başlayan MHP Lideri, daha sonra Bahçelievler’de Türk Eğitim Sen’in kahvaltısına ve Küçükçekmece’de seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Zeytinburnu, Pendik ve Tuzla ilçe teşkilatlarını da ziyaret eden Bahçeli’yi Küçükçekmece’de yüzlerce partili, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganlarıyla karşıladı. Bahçeli burada yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

- Milleti yandaş medyayla sürekli aldatan bir anlayış, yolsuzlukla ve rüşvetle mücadele edeceği halde, savcıları tebrik ederek, hayırlı olsun, yolunuz açık olsun, sonuna kadar gidin, kime dayanıyorsa dayansın iktidar olarak arkanızda olacağım diyeceği yerde kendi yandaşlarını, evlatlarını, bacanaklarını, hanedanlarını koruma telaşı içerisine girmiştir. Yapmadığı iftira kalmamıştır. Kaostan bahsetmiştir. İktidarın içine sızmalar oldu demiştir. Paralel devletten bahsetmiştir. Sağa-sola saldırmıştır. Yolsuzlukla, rüşvetle mücadele edeceği halde onun üstünü örtmenin telaşı içerisine girmiştir ve Başbakan saldırgan olmuştur.

- Fatih ilçemizde bir levha görmüştük. Simsiyah bir Türkiye tabelası. Altında da ‘Yıka bunu’ diyor. Onun için her yerde söylüyorum. Buradaki esnaf kardeşlerim de duysun. Stoklarını yapsın. Ne kadar OMO varsa, ne kadar Tursil varsa, ne kadar Persil varsa, ne kadar temizlik malzemesi varsa alayını alacağım. Haliç’e dökeceğim ve Adalet ve Kalkınma Partisi’ni orada 3 defa değil 40 defa yıkayacağım.

- Senin gidişatının şartları hazırlanmıştır. Türkiye’yi çok daha büyük bir felakete götürmeden, Suriye, Güneydoğu Anadolu’da bölünmenin eşiğine Türkiye’yi sürüklemeden Adalet ve Kalkınma Partisi’nin başından ayrıl. AKP’yi önce kurtar, sonra da Türkiye
kurtulsun. AKP’nin başından ayrıldığın takdirde o partinin içerisinde vatanperver, dürüst, temiz, ilkeli milletvekilleri var. Oradan bir kardeşini hem genel başkan hem başbakan olarak ata. AKP ile istikrar içerisinde Türkiye’yi mahalli idareler seçimlerine, cumhurbaşkanlığı seçimlerine, genel seçimlere götürebilecek bir fırsat yarat. Bir yiğitlik yap görevinden ayrıl.

BİZE YAKIŞIR

Haberin Devamı

DEVLET Bahçeli, Zeytinburnu ilçe teşkilatı ziyareti sonrası Kazak Türkleri Vakfı’na geçti. Burada geleneksel Kazak kıyafeti verilen Bahçeli, “Bize Türk dünyasının bütün kıyafetleri yakışır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!