Adalet Bakanı Hatay'da

Güncelleme Tarihi:

Adalet Bakanı Hatayda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2010 19:27

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, “Eski Hatay ile 8 yıl sonraki Hatay arasında dağlar kadar fark var” dedi.

Ergin, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde önce Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret ederek, belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Fatih Mursaloğlu Çiftliği'ne giden Ergin, burada çiftçilerle yaptığı toplantıda, üreticilere kendi dönemlerinde önemli destek sağlandığını, bunun artarak süreceğini söyledi.

Hatay'ın havaalanı, yeni konaklama tesisleriyle “turizm kenti” olduğuna dikkati çeken Ergin, şöyle devam etti:

“Hatay artık bir turizm kenti olmuştur. Barış ve hoşgörü kentine artık Türkiye'nin her bölgesinden turlar düzenlenmektedir. Kentin gelişmesi için elini taşın altına koyan her kim varsa teşekkür ediyorum. Hatay için yapılan icraatlar ve uygulamalar bizden sonraki nesiller için büyük önem arz etmektedir. Bizler halk için yola çıkmış kuruluşlarız. Parti ayrımı yapmaksızın her köye, her mahalleye aynı hizmeti götürmekteyiz. Reyhanlı-Antakya arasındaki duble yol trafiği önemli ölçüde rahatlatacak. Reyhanlı Barajı ve Suriye ile birlikte yapacağımız Dostluk Barajı'nın tamamlanması halinde Amik Ovası eski günlerine kavuşacak. Eski Hatay ile 8 yıl önceki Hatay arasında dağlar kadar fark var.”

Toplantıda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, bölgenin en modern hastanesinin Reyhanlı'da yapıldığını, üçüncü Anadolu Lisesinin gelecek eğitim, öğretim sezonunda hizmete gireceğini, iktidarları döneminde üreticilerin altın yılını yaşadıklarını kaydetti.

Toplantıya, Kaymakam Cemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Gülen, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve çiftçiler katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!