Koleje ‘Okulhane Modeli’

Güncelleme Tarihi:

Koleje ‘Okulhane Modeli’
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 13:35

Bir özel okul ‘Okulhane Modeli’ni hayata geçiriyor. Modelle öğrencilerin ek öğretim hizmetine ihtiyaç duymadan sınava hazırlanmaları hedefleniyor.

Haberin Devamı

Bilnet Okulları, yeni okul markası Egebil Okulları ile öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecinde ek öğretim hizmetine ihtiyaç duymadan onları geleceğe hazırlamayı amaçlıyor. 2019-2020 öğretim yılında Türkiye’nin birçok noktasında anaokulundan liseye her kademede öğretim hizmeti vermeye başlayacak olan Egebil Okulları, 7 Mart’ta Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ilkini gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında ‘Okulhane Modeli’ni anlattı.

Tanıtım toplantısında konuşan Bilnet ve Egebil Okulları CEO’su Faruk Tatar, şunları söyledi:
“Özel öğretim sektörünün bugüne kadar temel sorunu kurumların tek bir eğitim tasarımı üzerinden hareket etmesiydi. Velilerin gelir durumu, ihtiyaçları ve eğitim kurumlarından beklentilerinin birbirinden farklılık gösterdiği ülkemizde, tek tip bir modelle eğitim verildi. Bu eğitim sistemi ile birlikte doğan boşluğu dershaneler, özel öğretim kursları ve etüt merkezleri doldurdu. Bizler ‘Okulhane Modeli’ ile Türkiye’ye yeni bir okulculuk anlayışı getiriyoruz. En değerli varlığımız olan çocuklarımızı geleceğe başarılı bir şekilde yetiştirirken, onları bir Türkiye gerçeği olan sınavlara yormadan hazırlayacağız. Aynı zamanda İngilizce yeterliliğine sahip olacak çocuklarımıza destek hizmetlerinde beslenme, güvenlik gibi kavramlardan ödün vermeden öğretim hizmeti vereceğiz. Ek öğretim hizmetine ihtiyaç duymadan öğrencilerimizin tüm ihtiyacını karşılayacak olan Okulhane Modeli ile Türkiye’yi kucaklayarak eğitimde daha fazla fırsat eşitliği yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!