İstanbul’da 2 ilçede müdür değişikliği

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da 2 ilçede müdür değişikliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2023 16:15

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Fatih Çepni, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Ondan boşalan koltuğa ise daha önce ilçede Hayat Boyu Öğrenmeden Sorumlu Şube Müdürü olan Kürşat Arzuoğlu getirildi.

Haberin Devamı

İstanbul’da Bakırköy ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nde değişikliğe gidildi. 2014 yılından beri görevde olan Fatih eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına görevden alındı. Yerine Muhammet Fatih Çepni getirildi.

TECRÜBEMİZİ FATİH’TE SÜRDÜRECEĞİZ

Çepni görev yaptığı ilçeye veda mesajında şunları söyledi: “Görev yaptığım sürede Bakırköylü vatandaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımla birlikte kapımızı daima açık tutarak canla başla çalıştık. Bakırköy’den ayrılırken elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle inşallah Fatih ilçesinde yola devam edeceğiz.”

BAYRAĞI DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ

Bakırköy’de Muhammet Fatih Çepni’den görevi devralan Kürşat Arzuoğlu ise şu mesajı paylaştı: “İlçemize hizmet edecek olmanın heyecanını, bahtiyarlığını ve kıvancını yaşıyorum. İlçemizde bugüne kadar görev yapan başta Sayın Muhammet Fatih Çepni müdürümüze ve diğer İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize  yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını belirtiyor, hizmetlerin daha da artarak en kaliteli şekilde devam edeceğinin bilinmesini istiyorum. Bizler de bu bayrağı daha ileriye götürüp bizden sonrakilere teslim edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!