Bulmacada Harekete Hazır Tetikte Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Harekete Hazır Tetikte Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Harekete Hazır Tetikte Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Harekete Hazır Tetikte Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:17

Günümüzde her insan bulmaca çözmeye karşı olumlu bakmaktadır. Çünkü bulmaca çözmek keyif veren ve harika bir zaman geçirmeye yarayan bir iştir. Bunun için bol bol bulmaca çözebilirsiniz. Bulmacada Harekete Hazır Tetikte cevabı nedir? Harf sayısına göre Harekete Hazır Tetikte cevapları nelerdir tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Bulmaca sorularının cevapları arasında bir veya birden fazla cevap bulunabilir. Bundan dolayı sorunun yanıtını bulmak için boş olan kutucuklara bakmak gerekmektedir. Bu boş olan kutucukları sayarak doğru cevabı bulabilirsiniz. 

 Bulmacada Harekete Hazır Tetikte Cevabı Nedir? 

 Bulmaca çözerken karşınıza çıkabilecek sorulardan biriside harekete hazır veya tetikte sorusudur. Kolay olan bu soruya yanıt vermek için 2 cevap bulunmaktadır. Bunlardan birisi 'alesta', diğeri ise 'terilgen' olarak bilinmektedir. Bu iki yanıtta sorunun yanıtı olarak kullanılabilir. Önemli olan sorunun yanıtı için verilen boş kutucuklardır. 

 Harf Sayısına Göre Harekete Hazır Tetikte Cevapları Nelerdir? 

 6 Harfli 

 Harekete hazır veya tetikte sorusu için bulmacada 6 tane boşluk gördüğünüzde alesta yazabilirsiniz. 6 harften oluşan bu kelime harekete hazır anlamında kullanılmaktadır. Ayrıca tetikte anlamıda bulunan bu kelime bulmacada sıkça karşınıza çıkabilir. 

 8 Harfli 

Haberin Devamı

 Bazı bulmaca sorularının birçok farklı anlamı olabilir. Bunlardan birisi 6 harfli iken bir diğeri ise 8 harfli olan cevaptır. Bundan dolayı bulmacada harekete hazır veya tetikte sorusuna 8 harften oluşan bir yanıt görürseniz eğer terilgen yazabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!