Bulmacada Bir Tür Sıçan Cevabı Nedir? Harf Sayısına Göre Bir Tür Sıçan Cevapları

Güncelleme Tarihi:

Bulmacada Bir Tür Sıçan Cevabı Nedir Harf Sayısına Göre Bir Tür Sıçan Cevapları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 11:17

Birçok değişik karşılığı ile beraber bulmacalarda bir tür sıçan sözcük grubu için cevaplar bulunmaktadır. Bu cevaplar özellikle harf sayısına bağlı olarak bulmacada üzerinden kullanım imkanı veriyor. Peki, bulmacada bir tür sıçan cevabı nedir? Harf sayısına göre bir tür sıçan cevaplarını derledik.

Haberin Devamı

Türkçede yerleşik olarak bulunan ve kullanılabilen sözcüklere ile birlikte, bir tür sıçan kelimesine karşı cevapları yer almaktadır. Bu cevapları özellikle birden fazla sözcük ile birlikte değişik harf sayıları üzerinden öne çıkar. 

 Bulmacada Bir Tür Sıçan Cevabı Nedir? 

 Bulmacalar üzerinden kullanabilmek için bir tür sıçan diyor cevabı adına oldukça fazla sayıda sözcük bulunmaktadır. 

 - Farig

 - Sarig

 - Oppossum

 - Karabağlar

 - Cırboğa 

 Yukarıda öne çıkan kelimeler değişik bulmacalar üzerinden bir tür sıçan cevabına karşılık olarak gelmektedir. Ortak şekilde bütün değişik bulmacalar için kullanılabilecek farklı harf sayılarını sahip sözcüklerdir. 

 Harf Sayısına Göre Bir Tür Sıçan Cevapları 

 Harf sayısı eşliğinde ele alındığı zaman bir tür sıçan olarak farklı sözcükler eş anlamlı şekilde değerlendirilir. Bunlar içerisinde 5 harfli olan ‘farig, sarig’ kelimeleri bulunmaktadır. Aynı zamanda 7 harfli ‘cırboğa’ kelimesi ön plana çıkıyor. 9 harfli olarak ise ‘oppossum ve karabağlar’ kelimeleri yer almaktadır. Görüldüğü üzere 5 harfli ve 7 harfli ile beraber 9 harfli olarak farklı sözcükler bulunmaktadır. Bu sözcükler bir tür sıçan cevabına karşılık olarak değişik bulmacalar üzerinden kullanabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!